Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van? Van egy lány, akivel úgy rá tudunk hangolódni egymásra, hogy akár ha csak írogatunk egymásnak, egyszerűen megszűnik a külvilág?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy figyeltem meg az emberek többsége szereti mutatni azt, ha van pénze, mert menő házat, autót vesz, egzotikus helyekre jár nyaralni, magániskolába küldi a gyerekeit, minőségi italokat vesz, stb nem sorolom tovább, úgyis mindenki tudja, hogy mennyi mindenre el lehet...
Mikor látogatások vannak, akkor hatalmas tisztaság, minden rendezett, barátságos és mosolygós emberek. Mikor nincs senki bíráló személyiség a munkahelyen, akkor betegen dolgozik az ember, majd szigorúan korlátozzák az idejét is, nincs összetartás az emberek között,...
Az ilyen egymagában ülő külvilággal nem foglalkozó lányok?
Évfolyamtársamról van szó, aki tetszik. Mivel már megtanultam, hogy iskolai szünetekben öngyilkosság csajozni (legalábbis a legelső lépéseket megtenni), ezért más utakat keresgéltem.. Eljárogatok házibulizni, de őt még egyik buliban sem láttam (az osztálytársait...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!