Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez miért van? Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van? Van egy lány, akivel úgy rá tudunk hangolódni egymásra, hogy akár ha csak írogatunk egymásnak, egyszerűen megszűnik a külvilág?

Figyelt kérdés
Előfordult olyan, hogy egész egyszerűen teljesen elvesztünk egymásban, és tökre olyan volt a lány szeme, és az arca, mintha extázisban lenne, vagy be lenne drogozva. Ez valami mentális betegség, vagy micsoda? Kicsit ijesztő volt.
2023. aug. 14. 11:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Asszem szerelemnek hívják.;)
2023. aug. 14. 12:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szerelem, kérem... igen, ez egy kábulat. Akkor az igazi, ha így megy.
2023. aug. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Mitől függ az, hogy ki mennyire mutatja mennyi pénze van?

Úgy figyeltem meg az emberek többsége szereti mutatni azt, ha van pénze, mert menő házat, autót vesz, egzotikus helyekre jár nyaralni, magániskolába küldi a gyerekeit, minőségi italokat vesz, stb nem sorolom tovább, úgyis mindenki tudja, hogy mennyi mindenre el lehet...

Boldog vs. valós kép mutatása a külvilág felé a célravezető egy munkahelyen?

Mikor látogatások vannak, akkor hatalmas tisztaság, minden rendezett, barátságos és mosolygós emberek. Mikor nincs senki bíráló személyiség a munkahelyen, akkor betegen dolgozik az ember, majd szigorúan korlátozzák az idejét is, nincs összetartás az emberek között,...

Metálos fiúk nektek milyen típusú lányok jönnek be?

Az ilyen egymagában ülő külvilággal nem foglalkozó lányok?

Hogyan kezdeményezzek egy lánynál, aki szinte teljesen elzárja magát a külvilágtól?

Évfolyamtársamról van szó, aki tetszik. Mivel már megtanultam, hogy iskolai szünetekben öngyilkosság csajozni (legalábbis a legelső lépéseket megtenni), ezért más utakat keresgéltem.. Eljárogatok házibulizni, de őt még egyik buliban sem láttam (az osztálytársait...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!