Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerinted is nagyon szerencsés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted is nagyon szerencsések azok akiknek volt 18-19 évesen is már szerelmük?

Figyelt kérdés
Ismerek néhány párt akik tök jól néznek ki. Helyes fiú, szép, formás lány. Szívesen lettem volna én is kapcsolatban annyi idősen de nekem nem jött össze. Jó lehet akinek sikerült.
ma 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
nem, mármint jó nekik oké, de nem érzem magam kevésbé szerencsésnek emiatt
ma 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerelmes mindenki volt, ez nem szerencse kérdése
ma 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
én nem voltam még 🤷‍♀️, sokan nem voltak sztem
ma 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Például én nem mondanám szerencsésnek azt, akinek volt párja tiniként, de átverték, emiatt alig tud nyitni új lehetőségek felé. Vagy volt egy toxikus kapcsolata, ami miatt azt hiszi, hogy ez a normális.
ma 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Ha elmegyek a folyosón lányok mellett a suliba mindig röhögnek nagyon a fiúk szerencsére nem inkább néznek jó értelembe véve... Szerintetek miért...

Nincs rajtam semmi furcsaság, testi elváltozás tényleg semmi, nem megyek furán nincs x lábam stb... és mégis folyton röhög az összes lány utánam a suliba, ha megkérdezem miért azt mondják teli vigyorral, hogy semmi semmi... tudjátok ,hogy gondolom. Aztán mikor elmegyek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!