Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma kéne megjonnie de nem jött meg! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nem jött meg ,viszont a balcsin vagyok és hát akkor fürdenék szerintetek furodjek? Feher folyás volt.2016. jún. 29. 13:28
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kategóriákért gyors választ várok mert már indulunk a partra
2016. jún. 29. 13:30
2/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan menj le, 1 nap késés az még semmi! :)
De azért legyen nálad betét/tampon, ha esetleg mégis megjönne :/
3/7 anonim válasza:
Ha már mázlid van hogy pont ott vagy és még nem jött akkor szerintem használd ki.lehet már este vagy holnap reggel lesz
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ma sem jött meg , pedig az utolsó menstruációm május 31.én kezdődött. Arra rászámoltam 30. De nem jött meg. Nekem ez azért sürgős mert július 8.án megyek nyaralni egy olyan helyre ahol lehet fürdeni legfőbbképpen. Mit tegyek? Mert a naptára szerint már tegnap kellett volna megjonnie. :/
2016. jún. 30. 10:42
6/7 anonim válasza:
Te tudod magadról hogy kell-e aggódnod amiatt hogy esetleg terhes vagy. Ha ennyire zavar fordulj orvoshoz ő többet tud mondani mint mi bár szerintem két nap nem sok,nekem volt mikor 7napot késett:/
7/7 A kérdező kommentje:
14 vagyok nem hinném hogy terhes lennék :P
2016. jún. 30. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!