Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik a barátom, de ő semmiből semmi még csak fel sem hív, vagy rám se ír. Egész nap a facebookot nyomja, de állitólag annyi ideje nincs, hogy wc-re menjen. Engem nagyon bánt.2016. júl. 1. 20:27
1/9 Zero the hero válasza:
Beszélj vele ez ügyben akkor.
2/9 A kérdező kommentje:
De olyan gyerekes.. ha elmondom neki ami bánt akkor hisztis p*icsa vagyok. Meg én mit képzelek magamról hogy számonkérem. De hát az Isten bocsássa meg 2 évet így elintézni nem lehez. Akkor mondja meg nekem, hogy vége, befejeztük és kész.
2016. júl. 1. 20:36
3/9 anonim válasza:
Nem számon kérni kell, hanem közölni vele, hogy neked mi fáj és miért fáj.
4/9 A kérdező kommentje:
Már nem egyszer közöltem vele. De magasról tesz rá.
Őt csak az érdekli, hogy neki jó legyen. Nagyon komolyan elgondolkodtam azon, hogy szakítsak vele.
De akkor is én járnák rosszul mert nagyon szeretem.
2016. júl. 1. 20:42
5/9 anonim válasza:
könyörgök akkor miért vagy még mindig vele????
dobd a gechibe az ilyen tahó parasz*tokat
7/9 Adelll válasza:
Hidd el ez nem szerelem. Csak ugy erzed. Olyan embert kepzelsz bele aki o nem is. Dobd..egz igy szerintem nem fog mukodni. Megprobalhatod elmagyarazni neki de.. Hat ennek ugyis az lesz a vege.
8/9 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele :) persze én vagyok a hibás meg a mocskos k**urva..
2016. júl. 1. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!