Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akar valamit o is? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akar valamit o is? Vagy mivan? Nem ertek semmit mar.

Figyelt kérdés

valahol lattam egy kerdesnel h ilyen felepitessel irta le. Kiprobalom en is mert bonyolult a helyzet...

Elso, masodik. Harmadik, negyedik osztalyban nem nagyon temaztam a szerelmes vagyok uuha ugyen. Kicsi voltam meg...

Otodik felevig szinten semmi.

Otodik felevnel jott ram az azta tavasz van, szerelmes lettem erzes. Remenytelen beleestem egy fiuba akivel otodikben csak haverok voltunk. Meg...es innen jon a problema...

Hatodik, szeptembere: ev eleje uj termet kaptunk es ugye helyet kellett valasztani. Egybol stoppoltam a tanari asztal elott. A srac meg mellem akart ulni. En meg furan neztem ra es kinomban elnevettem magam. Aztan jott LBm es leult mellem. (Eredetileg az o helye volt. Mikor a srac jott mar a taskaja is ott volt). Erre a srac fogta magat es haverjaval lecsapodott a mogottunk levo padba.

Hatodik oktober, November, December. januar, Februar:

El voltunk de valahogy mashogy kezdett velem viselkedni mint otodikben. Skypeon rengeteget beszelgettunk, hulyultunk volt mikor spontan felhivott.. Ilyenek...sok story ami felreerheto volt. Olelgetett es olyanokat mondott nekem amiket sose senkinek

Hatodik Marcius, Aprilis: tavasz, erzelmek a tetofokara... Vegervenyesen beleestem. Sulibulikon tancoltunk is. O kert fel. Hmmm. Meg voltunk kettesben a sotet teremben mikor mindenki kint tancolt... En bementem o meg jott velem. Huh.

Hatodik majus, junius: na igen. Itt tortent az amikor kiakadtam... Joban lettem egy masik fiuval az osztalybol. A srac aki tetszik meg nemigen nezte jo szemmel es tette a megjegyzeseket h olyan szep par lennek haverommal meg h miert nem jarok vele.... Es ezt nem csak o hanem egy ido utan az osszes fiu mondogatta. De o kezdte.... Aztan idokozben a skypeos beszelgetesek elmaradtak kevesebbet beszeltunk mint az elejen... Es most itt ulok a hetedik kuszoben , kituno bizivel es okot keresek ra h mi van vele??? Mar csak egy nyitott kerdesem maradt. Bejovok neki vagy sem?

2016. júl. 4. 02:16
 1/3 Fanta 39 ***** válasza:
Bejössz neki!
2016. júl. 4. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. júl. 4. 09:17
 3/3 anonim válasza:
Nem veszed eszre ami kiszurja a szemed?:D Tetszel neki viszont feltekennye tetted:/ 15/f
2016. júl. 4. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!