Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 evesen elvesziteni tenyleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 evesen elvesziteni tenyleg korai?

Figyelt kérdés

En 14 vagyok, a baratom 16...

Egyutt vagyunk majndem 3 honapja es tervezzuk, hogy majd nemsokara megtortenik az elso. Mind a kettonk meg szuz. Neha bennem felmerul a kerdes hogy nem korai ez meg, de megis nagyon szeretem a parom es bizok benne. Azt mondta hogy tudja hogy egy lanynak milyen fontos az elso es ezert gyenged lesz es azt csinalja amit en mondok es ami nekem jo. Szerintetek? Kerlek segitsetek. Meg mielott csunyakat mondanatok rolam letszives ne tegyetek, mert rosszul esik.

2016. júl. 5. 01:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is korai még, főleg, hogy még csak 3 hónapja vagytok együtt.
2016. júl. 5. 02:28
 12/37 A kérdező kommentje:

Akkor kb mennyi ido utan fekudhessek le vele szerintetek?

4 honap? Fel ev? 1 ev?

2016. júl. 5. 02:48
 13/37 anonim ***** válasza:
16%
4 év...
2016. júl. 5. 04:28
 14/37 anonim ***** válasza:
92%
A 4 hónap se sokkal több a 3nál. Én adnék egy évet ebben a korban, mert az ilyen fiatalon létesített kapcsolatok nem igazán bírják tovább fél évnél, gyakran sértődés a vége, és aztán csak megbánod, hogy neki adtad ilyen fiatalon a szűzességed. Ha kibírtátok az egy évet, akkor azt jelenti, hogy tényleg megbiztok egymásban, igazán szeretitek egymást, fontosak vagytok egymásnak.
2016. júl. 5. 05:04
 15/37 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem a 17. életévtől lenne ideális. 14 évesen semmi képp. Lehet, hogy azt mondja, de fiúk tudják hogy mit kell mondani annak érdekében, hogy egy lány hasra essen előttük. És ha egy szűz p!4@ról van szó, 150% adnak bele, tehát...
2016. júl. 5. 08:01
 16/37 anonim ***** válasza:
56%
Igen korai! Meg 3 hónap után te már le is akarnál feküdni vele ??? Hová fajult ez a világ......
2016. júl. 5. 08:18
 17/37 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem mondd meg neki, hogy még nem vagy 100%ig kész, de pl. addig pettingelhettek. De még ha utóbbi se volt, akkor előbb azzal kezdjetek. Én szerintem várjatok még 2-3 hónapot minimum. A barátod 16, tombolnak benne a hormonok, de ne húzd az agyát, az még rosszabb. Ha pettingeltek azért mindig legyen nálatok óvszer, ha túlmennétek rajta, fontos a védekezés, na persze ezt nem álnévvel kell megtenni!

18F

2016. júl. 5. 10:24
 18/37 anonim ***** válasza:
27%
Minumum 16 éves korodig várni kéne :/
2016. júl. 5. 10:42
 19/37 anonim ***** válasza:
48%
figyelj nagyon egyszerű az elmélet akkor fekszel le valakivel amikor akarsz... mindegy hogy 12 vagy 14 vagy 18... de számolni kell a következményekkel... na most tetelezzuk fel lefekszel vele majd valamiért szakitotok hogy fogsz másik srácot találni? ep eszű srác nem jön össze olyannal aki 14 évesen már nem volt szűz... azert r**nc csak a köcsögöknek kell... 17 evesen már érthető a dolog de 14 évesen... számolni kell utána hogy a normális emberek szemében mindig is r**nc leszel... míg ha vársz 2-3 évet teljesen normális dolog...
2016. júl. 5. 12:34
 20/37 anonim ***** válasza:
72%

3 hónap? 14 évesen?

Egy hülye kis ri.banc vagy, csakhogy tudd :)

Legalább 16 éves korodig várj, bár ezzel a hozzáállással nem fogsz te addig várni.

Ribi.

2016. júl. 5. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!