Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 evesen elvesziteni tenyleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 evesen elvesziteni tenyleg korai?

Figyelt kérdés

En 14 vagyok, a baratom 16...

Egyutt vagyunk majndem 3 honapja es tervezzuk, hogy majd nemsokara megtortenik az elso. Mind a kettonk meg szuz. Neha bennem felmerul a kerdes hogy nem korai ez meg, de megis nagyon szeretem a parom es bizok benne. Azt mondta hogy tudja hogy egy lanynak milyen fontos az elso es ezert gyenged lesz es azt csinalja amit en mondok es ami nekem jo. Szerintetek? Kerlek segitsetek. Meg mielott csunyakat mondanatok rolam letszives ne tegyetek, mert rosszul esik.

2016. júl. 5. 01:16
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszokat:)

Kedves 20as...

Tisztaban vagy a szonak a jelentesevel? Mindenki ilyen szovakat dobal a lanyokra ugy, hogy a jelenteset se tudja:)

Foleg hogy nem is ismersz igy meg szanalmasabb... A rib.cn szo mogott az all hogy durvan, kohivoan oltozkodik es mutogatja magat a fiuknsk + minden 3. fiuval agyba bujik...

Szerinted en ilyen vagyok? Ismersz?

2016. júl. 5. 12:44
 22/37 anonim ***** válasza:
37%

#21: "A rib.cn szo mogott az all hogy durvan, kohivoan oltozkodik es mutogatja magat a fiuknsk + minden 3. fiuval agyba bujik... "

Meg az is,aki 14 éves gyerek létére egy 3 hónapos semmi kapcsolatban meg akarja dugatni magát..

Hiába véded magad, ri.banc mentalitással rendelkezel.

2016. júl. 5. 12:55
 23/37 anonim ***** válasza:
65%
#21: Ma már nemcsak a ku.va szinonímája a ribi. És igenis az vagy, ha gyerekként felnőttet akarsz játszani. Egy 14 éves kapcsolatába miért nem elegendő a csók és a petting? Miért akarsz szexelni? Még védekezés mellett is teherbe lehet esni, ezért -is- szoktak minimum 17 éves korig várni ezzel. Arról nem is beszélve, hogy ha pár hét|hónap múlva szakítani fogsz a pasiddal, normális fiú nagy ívből kerülni fog. 14 évesen szexelni? Még leírva is szörnyű. 14/L
2016. júl. 5. 12:57
 24/37 anonim ***** válasza:
53%

Eljön mindennek az ideje, és a pillanata. Ennek is.

De egy év minimum kell még, akkor már biztosabb az egész. :)

2016. júl. 5. 13:15
 25/37 anonim ***** válasza:
32%

#23: Ez a kor még a pettinghez is kevés...

Még csak ott kellene tartania,hogy örül a fejének,hogy van barátja és kész.

2016. júl. 5. 13:21
 26/37 anonim ***** válasza:
41%
Drága lányom dehogy korai ... én már 5 évessen lefeküdtem az ovistársammal:) jah mégsem;) és bármennyire is tagadod ez már nagyon ribi viselkedés... 14 évessen örülj hogy van egy barátod aki (talán) szeret... mert ha belegondolsz lehet hogy csak arra kellesz neki hogy jól kihasznál azt kidobjon mint egy koszos rongyot;) tudom nehéz ezt elképzelni de sajnos a mai világba sokan erre hajtanak... nem egy ismerősömet 3 hónapon bellül megfektették azt utánna meg otthagyták... de te tudod:\ gondolj arra hogy mivan ha nem jól védekeztek és bumm 15 évessen anya leszel!? Mit szólnának a szüleid hmm??? Sztm elsüllyednének szégyenükben hogy az ő kicsi lányukból egy ekkora k*rv@ lett;) A döntés a te kezedben van...
2016. júl. 5. 13:40
 27/37 A kérdező kommentje:

A r**anc nem a k**va szo szinonimaja...

Kulon 2 dolog...

Mivel a k**va szo mogott az all hogy penzert fekszik le ferfiakkal.... :)

De amugy azok akik normalisan valaszoltak azoknak koszonom szepen:) A tobbieknek pedig uzenem, hogy nem erdekel💕

2016. júl. 5. 14:03
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Na végül mire jutottal?:)
2016. júl. 5. 14:09
 29/37 A kérdező kommentje:
Ilyen gyorsan nem tudom eldonteni... Meg kell par nap/het
2016. júl. 5. 14:10
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
ri banc vagy és kész! miért nem fogod fel? szüleid helyében lapáttal ütnélek!
2016. júl. 5. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!