Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lenne nála esélyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lenne nála esélyem? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok 16 éves fiú vagyok, 10. osztályba járok.

Nemrég elkezdtem beszélgetni egy 9.-es lánnyal, aki eléggé tetszik.

Nos nem találtam semmi jelét annak hogy le akarna koptatni vagy valami ilyesmi. Tehát nem írt csak egyszavas mondatokat, hanem amiről kérdeztem egy kész regényt írt. állandóan mosolygós és nevetős smile-kat küld az üzenetei mellé. Jól el lehet vele beszélgetni, hülyéskedni. Mindig visszaír perceken belül.

Viszont ő csak néha érdeklődik felőlem, h mi történt stb. Tehát egyszóval úgy érzem, hogy bejövök neki, de néha van valami hátulütője a dolognak. Nagyon kétes a dolog. Személyesen még nem találkoztam vele, de el akarom majd hívni. Szerintetek bepróbálkozzak ?

2016. nov. 9. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugottan! Egy próbát megér. Ha nemet mond legalább túl lehetsz rajta.
2016. nov. 9. 22:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Igazad van. Nekem is hasonló volt a véleményem, de biztosra akartam menni.

Köszönöm szépen. Szerintem még beszélgetek vele egy kicsit aztán majd jövő hét péntekén elhívom beszélgetni egy kicsit :) . Köszi még egyszer

2016. nov. 10. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg te is tetszel neki,csak olyan a természete hogy pl nehezen kezdeményez beszélgetést,de válaszolni szivesen válaszol. Abban amit leírtál több a pozitív jel mint a negatív. Szerintem megéri megpróbálni! Hajrá!:)
2016. nov. 10. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan bepróbálkozhatsz.
2016. nov. 10. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.

Szerintem is lenne esélyem.

Főleg hogy ma ő írt rám :D

Jó érzés volt :) .

Még egyszer köszi mindenkinek :)

2016. nov. 10. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!