Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2 hónapja találkozgatok egy fiúval hetente legalább egyszer. 1 hónap után felhozta a szex témát, én nemtudtam mi van köztünk így ezt akartam vele tisztázni, viszont azt mondta nem tudja. 1 hete bepróbálkozott és majdnem hagytam neki..magához nem akar elvinni, fel se hozza, és nem akarom megint letámadni hogy mi van velünk de nekem ez így nem jó:/ Félek hogyha megkapja amit akar utána már nem érdeklem2017. ápr. 20. 08:54
1/3 anonim válasza:
A szexre hajt. Két hónap után odaadnád magad te buta pitsa? Keress egy normális srácot.
2/3 anonim válasza:
Letamadni nem kell, de probalj meg tiszta vizet onteni a poharba, hogy mi ujsag veletek. Gondolom neked o lenne az elso, nem lenne szerencses ilyen tisztazatlan korulmenyek kozott elvesztened. Ha ossze is jottok, szerintem mindenkepp varasd meg a sracot.
3/3 anonim válasza:
Én ha komolyan érdekel egy lány fel sem hoznám a témát főleg nem ilyen rövid idő után .Nem hoznám fel mert majd magától jön 21f .A srác szexre hajt főként ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!