Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek beszélgetést egy olyan korombeli lánnyal, akivel még soha nem beszélgettem, csak a folyosón láttam néhányszor?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
van egy fiu aki nagyon tetszik.suliban mindennapi kapcsolatban vagyunk de szeretnek vele fb-n is dumalni.hogy kezdemenyezzek beszelgetest anelkul,hogy ramenosnek vagy tolakodonak esetleg piocanak tartana?tanacsokat szeretnek kerni!ERTELMESEKET.trollok kimeljenek
Kutyasétáltatás közben találkoztam egy szintén kutyát sétáltató sráccal, és elég szimpatikusnak tűnik, egyszer már meg is jegyezte, hogy milyen jól nevelt a kutyám, hogy ilyen szépen jön láb mellett. Én akkor csak azt, mondtam neki, hogy kösz, és továbbmentem. De aztán...
Még soha nem beszéltünk egymással, de én szeretném leszólítani a buszmegállóba. Mivel kezdeményezzek beszélgetést? Mit mondjak neki?
Hogy ne nézzenek furcsán, lehetőleg normális válaszokat ha lehet .
Elég a hogy vagy, mi újság van nálad?
Tudom nagyon elcsépelt a kérdés ,de teljesen tanácstalan vagyok és ezért kérem a segítségeteket. Szóval én 11.-es vagyok , a lány aki tetszik pedig 9.-es. Alapjáraton érdekes a dolog ,emrt úgy tudom ,hogy a lánynak van jelenleg barátja. Egy ideje tetszett nekem és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!