Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak fontos, hogy nagy legyen a barátnőjének a melle?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Gáz, mert felszínes vagy.
2016. jún. 19. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem jön be a nagymell :O.. Még a lány gerincét is elcseszheti, nehezebben tud aludni, meg alapból szerintem a kisebb az vonzóbb, de kinek mi persze, ha így érzed, akkor keress olyan lányt, akinek nagy, de szerintem ne ezért legyél együtt egy lánnyal..
2016. jún. 19. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy egy csajnak nagy a melle lehet kicsi az agya.Én a helyedbe nem ezt tűzném ki fő szempontak,ha komolyabb kapcsolatot akarok,nem egy egy éjszakásat,dehát te tudod.
2016. jún. 19. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek van valamilyen "igénye" vagy legalábbis van valami ami nagyon bejön. Szerintem addig nem baj, amíg nem szólod le a kis mellűeket, de tény hogy vannak olyan lányok akiknek hiába nagy a mellük, a fejük bűn ronda. Úgyhogy nem gáz, úgyis olyan lánnyal fogsz összejönni aki tetszik, de lehet kicsit engedned kéne ebből a gondolatmenetből :)
2016. jún. 19. 11:28
 5/7 anonim válasza:
100%
Nem gáz, mindenkinek szíve joga eldönteni, mi fontos neki a párválasztásnál.
2016. jún. 19. 12:26
 6/7 anonim válasza:

nem gáz

ilyen erőből az is gáz ha a szőkékre, barnákra a kékszeműekre stb buksz

oltogassanak csak hogy felszínes vagy nekik biztos édesmind1 ki mászik rájuk hisz nekik nincs ideáljuk ezek szerint

2016. jún. 20. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Az talán gáz, ha valakinek, csak a vékony lányok, vagy csak a szőkék, vagy csak az alacsonyak/magasak tetszenek? Én is így vagyok vele, az egyik legfontosabb szempont számomra, hogy egy lánynak nagy mellei legyenek. Mármint a külsőségek közül. Olyan lány sose tudna felizagtni, akinek kicsik a mellei. Egyszerűen ilyen az ízlésem, de ebben szerintem nincs semmi elítélendő.
2016. jún. 20. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!