Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki erzett mar igy?

Figyelt kérdés
szoval..van egy lany akit nem reg ismertem meg es meg igazabol csak beszelgetunk de mindketten bejovunk egymasnak.lassan 3 honapja szakitott velem baratnom akinek meg mindig megol a hianya es ugy erzem hogy a mostani csajba probalom kicsit keresni ot de igazabol az a csaj akivel most beszelek nem olyan mint aki regen volt,kulsore tenyleg mindketto gyonyoru meg minden.most tenyleg nem tudom mi van.. 15/F
2016. jún. 19. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne használd ki! Az sose jó, se neked és főleg nem neki. Ne a régi barátnőd keresd az újban, nincs két egyforma ember, ha szereted akkor járj vele, de csak ha magáért szereted. Persze le lehetsz törve és azzal nincs gond ha új emberben keresel bokdogságot de azért jó lenne ha lezárnád előtte az előző kapcsolatod.
2016. jún. 19. 23:28
 2/5 A kérdező kommentje:
en ot sose hasznalnam ki szerintem ezzel a dologgal csak az a baj hogy meg nem ismerjuk egymast
2016. jún. 19. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Érzések XD.. Az mi? :D
2016. jún. 19. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam róluk:/
2016. jún. 19. 23:41
 5/5 A kérdező kommentje:
haha😂
2016. jún. 19. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!