Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legnagyobb baj velem, amiért egy fiúnak sem kellek?
Az, hogy félénk vagyok? Hogy nem bulizom magam agyon? Hogy ha bulizom is nem iszom?
A külsőmmel én személy szerint nem vagyok elégedett, de sokan dícsérnek, nem azt mondom észre-észre vesznek, de mikor megtudják hogy 1) még sosem volt barátom, 2) nem iszom velük valami szörnyen erős piát 3)utálom ha ismeretlenek fogdosnak már tovább is állnak.
Nem tudom könnyen elengedni magamat előszőr, állandóan elpirulok és össze-vissza beszélek. Ha megdícsérnek próbálom kedvesen megköszönni, de mindig arra gondolok hogy hazudnak és csak hülyítenek. Ez ennyire érződhet rajtam?
Akik nem ismernek szinte egy könnyű vérű kis ...lánykának néznek, talán a fiúk is ebben a hitben akarnak közeledni? Próbálom magamról azt a látszatot kelteni hogy magabiztos és bevállalós csaj vagyok, ami úgy néz ki csak külsőre sikerül. (Próbálok divatosan öltözködni, de mégis a saját stílusomnak megfelelően, sminkelni egy nagyon minimálisan szoktam csak, és próbálok megfelelni az ideálnak..)
Igazából a félénk, olvasós, tanulós, néhány baráttal bulizós fajta 17 éves lány vagyok, szerintetek miben kellene változnom? Teljesen reménytelen vagyok?
Mintha egy osztalytarsam hallanam... Ha hazudtal a korodrol es 10es vagy irj privit!!
Na de ez nem lenyeg.
"Probalok megfelelni az idealnak" ez f@ szsag. Amnyi ideal ahany ember. Majdnem 7 milliarf embernek megfelelni kicsit faraszto lejet.
De egyet kihagysz az tuti. Sajat magad. Ne masnak magadnak felelj meg!!
Ez velem is igy volt. Aztan lesz@ rtam a tobbit es magamra koncentraltam. Azota alig birom neha levakarni a pasikat. Ha nekem bevalt neked miert ne?
Csak hajra;)
Lehet nem a legjobb közegben vagy, vagy én nem tudnám komoly venni az olyat, ahol az az elvárás, hogy valami erős piát igyál.
Meg igen, a látszat keltés az sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!