Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz nekem?

Figyelt kérdés

Tudom igen ez is egy olyan tipikus kérdés lesz,de nagyon érdekelne.

Volt egyszer egy srác olyan október környékén múlt évben aki vel jártunk nem sokáig de jártunk sajnos átverés lett a vége ő nem érzett semmit én meg igen. CSak egy csók volt vele ennyi.

AZóta nincsen senkim.Legtöbben azt mondják h nemsokár jönni fog az igazi, de mikor lesz az?

Mert kezdek kicsit félni mert vannak olyan barátnőim akik azt mondják h nekik volt az első barátjuk és azután valaki annyi hónapot várt a kövire amennyit jártak, a másik meg azt mondta h 15 évesen volt az első pasija a második csak 18 évesen volt.

Ésw attól félek h velem is ez lesz :(

2016. jún. 26. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Örüj, hogy szerelmes voltál :3.. NEkem még nem sikerült :D De állítólag jön magától :D.. Jah majd a halálom után gondolom :3

17F

2016. jún. 26. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Mi ezzel a baj?:D
2016. jún. 26. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

#1 Ez azért van mert egy nagy b*zi vagy. :D

Minden valaszodhoz egy :3 at írsz.

2016. jún. 26. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
:3 NEm vagyok meleg XD
2016. jún. 26. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Nézd nekem soha nem volt barátnőm még és 24 éves leszek pár nap múlva. A világ nem dőlt össze főleg hogy a korosztályomban sokan már családosok általában. Én nekem persze rosszul esik hogy várni meg küzdeni totálfeleslegesen mert a lányok, nők kb semmibe vesznek. Végső kétségbeesésembe már nálam idősebb nővel is próbálkoztam ismerkedni, de azzal azt elértem hogy időnként eltudunk beszélgetni mert jó társaság és kedves is.

Én engem is azzal vigasztalnak hogy majd eljön még fiatal vagyok. Csak én tudom milyen érzés az amit te is átélsz.

24/F

2016. jún. 27. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még egyáltalán nem volt barátom. És kicsit rossz érzés, amikor a 16 lány osztálytársamból 14-nek van vagy volt már barátja. Meg amikor valahova megyek a legjobb barátnőmmel, és ő vele mindig szemezik valaki, vagy elkérik a telefonszámát, szóval ismerkednek vele, viszont engem észre sem vesznek. Anya szerint azért van, mert rajtam látszik, hogy komoly vagyok. Nem tudom.

18/L

2016. jún. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!