Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek hízzak még? (kép)
Figyelt kérdés
Egy ideje hízókúrázom, mert korábban nagyon vékony voltam. Mi a véleményetek a mostani alakomról? Próbáljak még hízni? Vagy jó ez így?
17/L
2016. júl. 1. 10:55
1/30 likebike válasza:
Szerintem nem kell,jó így az alakod.
2/30 anonim válasza:
Nekem bejön, se többet se kevesebbet. :) Csak vigyázz a napozással, nehogy nagyon leégj.
3/30 anonim válasza:
Istenien szexi vagy *-* de ne bízz tovább, ez pont jó! :)
5/30 anonim válasza:
Híznod se kellett volna, nemhogy tovább hízókúrázni... a sovány lányok a legszebbek. Én speciel úgy nézek ki, mint most te és fogyózom. Egyszerűbb lett volna, ha testet cserélünk:3
15/L
6/30 anonim válasza:
Ne hízz, meg zabálj össze-vissza, inkább járj el erősíteni. Ne aggódj, nem leszel izmos, főleg nem "felfújt" egy könnyen, jót tenne neked. Egyébként így is jó alakod van, van benned potenciál, hát használd ki, és ne csak 8 srácnak tetssz a 10-ből, hanem mind a 10-nek;)
8/30 anonim válasza:
Nem vagy túl sovány, bár nekem pont a sovány lányok jönnek be.
17/f
10/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos vagy. :P Se fogynod,se híznod nem szükséges. Ez remek! (lány voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!