Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem nő nagyobbra/vagy nagyra a mellem akkor nem is fognak szeretni a fiúk?
15 vagyok és nem vagyok vele megelégedve és úgy vettem észre hogy a legtöbb korombeli vagy idősebb fiúk mindig csak a nagy mellű lányokkal vannak... de legalább szőke és kék szemem van :)
15/L
van, aki az átlagosat szereti..
17F
miért csak az "szép" akinek nagy melle van kék szeme és szőke haja?
milyen felszínes gondolkodás ez?
persze fontos a kinézet
de "legalább szőke hajad é kék szemed van?"miért meg van írva egy könyvbe hogy így kell kinézni ?? válaszolva a kérdésedre nem mindenkinek fontos a nagy mell és ha fontos is akkor sem döntő szerepű
és ha nem keresnek a fiúk akkor nem hinném hogy amiatt mert nincs nagy melled........lehetne egy kicsit több önbizalmad és nem csak mindig a "divat szépséget" látni
mármint attól még hogy valakinek nem nagy a melle vagy nem szőke a haja és kék a szeme lehet szép de attól még hogy szőke haja van és kék szeme nem biztos hogy szép mert olyan az acrformája...... szóval a szépség relatív nem biztos hogy mindenkinek az a szép ami éppen nagy divat hogy hogy kell kinézni a lányoknak
hát remélem igazatok van
de azért szeretnék nagyobb mellet szerintem később meg fogom csináltatni arról mi a véleményetek? (de ilyen normálisa tehát nem ilyen nagyon műre)
egyébként azt hallottam ha masszírozom sokat akkor attől nőhet kicsit a stimulálás miatt ez igaz?
22-23 éves korodig nő. Ki tudja,mekkora lesz.
Egyébként a férfiak nem mellméret alapján választanak párt. A srácok lehet,most még igen,de a legtöbbnek nem ez fontos.
Mert a kicsi és az átlagos mell is JÓ!! Mi a ******* nem lehet felfogni??
NEM EZ ALAPJÁN VÁLASZTANAK PÁRT AZ EMBEREK!!! ÉRTED??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!