Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem nő nagyobbra/vagy nagyra a mellem akkor nem is fognak szeretni a fiúk?
15 vagyok és nem vagyok vele megelégedve és úgy vettem észre hogy a legtöbb korombeli vagy idősebb fiúk mindig csak a nagy mellű lányokkal vannak... de legalább szőke és kék szemem van :)
15/L
#7-es vagyok.
Azert lelombozo, mert mu. Mert nem igazi. Es ez sokkal rosszabb szamomra, mintha kisebb lenne.
Van egy rossz hírem: nem szeretem a szőke hajat és a kék szemet. :D
Van még egy rossz hírem: A nagy melleket szeretem.
Viszont akad egy jó is: Mégis volt szőke meg kis mellű barátnőm is.. marhára nem ezen múlik.
Ne akarj nagy melleket, csak a baj van vele. Például az emberek képtelenek szemkontaktust felvenni, tartani, minden ruha szűk mellben, nincs normális fürdőruha, ami jó lenne...stb
Ráadásul a nagy mellből nem tudsz egyik pillanatról a másikra kisebbet csinálni, míg a kisebbre csak felveszel egy push up melltartót és már egészen a helyzet.
Egyébként meg egyáltalán nem ilyen apróságokon múlik,hogy lesz-e barátod. A szőke haj, kék szem kombó sem annyira meghatározó, mint azt hinnéd.
En pl kifelyezetten nem szeretem a nagy melleket xD a kis mell a legjobb! Az se baj ha alig valamekkora. Tudom ezzel szinte egyedul vagyok, de nem problema. Az, hog kek szem meg szoke haj az egyaltalan nem erdekel. Lehet igy is szep, de a jelenleg alltalam legszebbnek titulalt lany barna szemu es haju.
A lenyeg az, hogy ilyenekkel ne foglalkozz. Nem eri meg.
Szerintem nem ez a legfontosabb!
Ha találsz egy rendes fiút, akkor őt biztos nem fogja ez a érdekelni, és semmikép se műtesd meg, MERT A KEVESEBB NÉHA TÖBB!
16/F
Nekem meg nagy mellem van és utálom. Soha nem szerettem volna nagy mellet . Kiskoromban mondtam is , hogy remélem , hogy nekem kicsi lesz. Erre tessék.... XDDDD
A kicsik szerintem szebbek.
Szia. Szerintem nagyon szép a szőke haj és a kék szem . A mell méret meg nem minden. Engem például nem befojásol anyira. Nem kell túl nagynak lennie. Az átlagos is jó :) .
15/F ( augusztusban 16 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!