Létezik ingyenenergia és ha igen milyen szerkezet tudja létrehozni?
Ha valaki tud tervrajzot akkor küldje el.De csak ha 120 %
hogy működik.

válasza:Itt egy csomó leírás van, lehet válogatni.

válasza:

válasza:

válasza:Hogy lehetnek ennyire sötétek az emberek... elamerikásodik a világ.
Ott is egyre többen vannak, kik a Holdra szállást megrendezett színháznak tartják, ellenben a pankrációval.

válasza:Hát elmondom hogy van ingyenenergia csak kiváncsi voltam hogy még milyen módszerek vannak még.
www.youtube.com/watch?v=Fv53K9MnDuM
Én épitettem egy ilyet kicsiben és működik szoval van!!!
Mellesleg köszönöm a segitséget!!!

válasza:Kérdező, te annyira sötét vagy, mint az éjszaka.
Építettél, persze!
És miért nem vagy még milliomos?
Idióta, az a szakszó rád.
G.
(most kell lepontozni)

válasza:Vannak ilyen eszközök.
A mágnesgenerátorok például.
Ultraerős neoubídium mágnesek már nagy áttöréseket hoznak az önműködő gépeknél. Papíron nem elismert a rendszer mert fizikailag nincs a mágneses mezők és formákról szinte semmilyen tényező. youtubon vannak ilyenek.
A holdra szállásban viszont inkább kételkedem mint nem!
Amúgy írta egy válaszoló hogy nincs ilyen ha lenne mindenki használni! Ha azt vesszük a napelem se igényel semmilyen fosszilis vagy fizikai energiát mégse kételkedünk a létezésében. Valamikor hippiálomnak tartották ma pedig egy elfogadott tény.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(vagy valami ilyesmi. ) illetve, hogy áll ez a kutatás?
Olyasmire gondolok, hogy online meg lehet tudni, hogy ha 2(akár több) anyagot összekeverünk mi lesz. Egyik ismerősöm mondta, hogy talált ilyet de már nem emlékszik rá.HELLP!
Mielőtt felteszem a telefonra, szeretném "asztalon" megnézni, hogy mit is tud, hogy néz ki és hogy működik.
Tehát azonositás DNS alapján. rákerestem de nem sokat találtam. Kösz
Van egy távirányítós autóm, kicsit átalakítottam hogy fentmaradjon a vizen, és áramvonalasabb lett az eleje is. A kerekek sima terepgumik sajnos, amik úgyérzem nem elegek ahhoz, hogy ne csak fröcsölje a vizet. Milyen kerék lehet jó mind a 2 célra? Köszi előre is :)
Ilyesmikre lennék kiváncsi, hogy: milyen közegek használhatóak, milyen felületek tisztíthatók, (max időtartam) stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!