Igaz hogy a műanyag fogaskereket nem szabad kenni?

válasza:

válasza:

válasza:Köszi. Mindenesetre ezt benéztem. Fém/műaanyag kapcsolat én meg gondosan bezsiroztam, s most megette a fogak egy részét.
Eh.
Az a baj, hogy nagyon nagy a fordulatszám.
ha szárazon fut az szerintem ugyanígy nem jó.
Az a baj, gondosan bezsíroztam, majd megette, majd berémlett mintha 20 éve ezt tanultam volna. Nos, igazam volt, de sajna csak utólag...
Nem tudtok valami jó fogaskerék gyártót? Akkor már fémből kéne megcsinálnom, azt legalább kenhetem.
találtam kettőt is
egyik 6000-ért csinálja
a másik 9000+áfáért.
darabját
4 db kell egy olyan gépbe amit 17 000-ért vettem:)))
ezt nevezik gazdasági totalkarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Tönkrement a háztartási húsdarálóm egyik műanyag fogaskereke. Iszonyat drága a pótlása, ezért úgy döntöttem elkészítem házilag. Sikerült gyurma negatívot csinálnom belőle, kijavítva benne a ledarált fogakat. Kérdésem, volna itt olyan akinek van anyagismerete és...
Valami olyat hallottam, hogy kiválhatnak belőle rákkeltő anyagok. Ez igaz? Mennyire kell komolyan venni?
Mármint ami folyékony, de megszilárdul, és műanyag lesz
Valahova elkeveredett az a műanyag vacak.
Philips HP6400-es típusú epilátorban kikoptak,kitörtek a fogaskerekek. Tud valaki segiteni,hogy hol lehetne olcsón venni bele. Találtam egy oldalt,de 3000 Forintot kérnek érte.Majdnem a gép került ennyibe.Pedig csak egy kis műanyag fogaskerékről van szó. A segitséget előre köszönöm.
Ezek a fogadkerekek standard méretek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!