Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha egy állat vagy ember...

Ha egy állat vagy ember beleakad a villanypásztorba, akkor hogyan kapja a "dózist", folyamatosan vagy ütemesen?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap láttam videót egy szerencsétlen szarvasról, aki beleakadt egy ilyenbe és úgy mentették ki. Erről jutott eszembe ez a kérdés. Tudom hogy ez függ az áram erősségétől, de egy átlagos erősségű villanypásztorra gondolok.

tegnap 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
impulzusokat ad.
tegnap 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

A szabványos villanypásztorok viszonylag hosszú szünetekkel dolgoznak, hogy a véletlenül beakadt állatok (emberek) szabadulni bírjanak.

Ha ez nem így lenne, akkor az életveszélyes lenne, hisz egy megbízható villanypásztornak fájdalmas görcsöt kiváltó intenzitású áramütésekkel kell dolgoznia.

tegnap 16:42
 3/4 A nagy Levin ***** válasza:
88%

Ha elhaladsz egy villanypásztorral körülvett terület mellet, akkor sokszor hallhatod, hogy "pattog" (ha például hozzáér egy növény). Az az impulzus sűrűsége. A legtöbb villanypásztoron állítható a sűrűsége.

Én párszor már az erejét is megtapasztaltam...

tegnap 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:
30%
Egy mai Temuról is rendelhető átlagos napelemes villanypásztoron már alapfunkció az áramimpulzus erősségét és hosszát, és az impulzusok közti szünetek hosszát kedvedre beállítani, mobilról, egy kis appból.
tegnap 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!