Mennyivel rövidülnek a nappalok?

válasza:

válasza:Rajzolj egy szinusz görbét egy koordinátára, hossza 1 év, magassága a nulltengely fölött úgy 4 és fél óra, alatta 3 és fél óra.
Aztán mérd az x tengely napi változásait a szélsőértékek közelében és a tengely közelében. (előbbi 2-3 naponta 1 perc, utóbbi naponta 3-4 perc)

válasza:További kérdések:
Sziasztok úgy tudom van 1 ilyen hálózat az agyban, ami akkor aktiv ha nem csinálunk semmit, és ha valaki mozgássérült, vagy olyan aki nagyon keveset mozog neki sajnos lehet,hogy az agya ezzel "szórakoztatja magát",hogy random gondolatokat gyárt, vagy teljesen...
Eddig úgy gondoltam, hogy megfelelő..De a rádióban azt mondták, hogy a hegesztőpajzs nem jó oda. Ha az ívhegesztés során kelethező uv sugárzástól megvédi a szemet, akkor a nap sugárzása ellen miért nem? Miért ne lenne jó mondjuk egy cserélhető üveges pajzs valami...
Csak azért kérdem, mert ezeknél a neveknél nem a tipikus rövidülés történt (pl. István - Isti, Anna-Anka), hanem valami más. Legalábbis a felsorolt nevekből nem igazán értem, hogy hogy jöttek ki a felsorolt becenevek.
Miért nem szóltak erről előre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!