Meddig tartható fenn az amerikai életszínvonal?

válasza:???
Amíg lesz Amerika, lesznek amerikai polgárok, lesz amerikai életszínvonal is!

válasza:

válasza:"hát a 6,5 miliárd nem amerikainak nincs is meg az a színvonala..."
Nincs meg a színvonala, de azt nem gondolod, hogy arra a szintre törekszenek több-kevesebb sikerrel. 1,3 milliárd kínai igencsak erre pályázik, nem kevés eséllyel. Ráadásul, hogy ha tényleg az általad említett 6,5 milliárd embernek nem sikerül, akkor bizony felmerül az a kérdés, hogy az ő erőforrásaikat a másik 0,5 milliárd éli fel.

válasza:"csakhogy ez őket nemzavarja, igénytelen emberek..."
Annyira igénytelenek, hogy a városiak mind autót vásárolnak. A tv-ben azt nyomatják, hogy Kína a világ legnagyobb autópiaca(wikin is említik). A falusi parasztok szegények csak, de ők is rohamozzák a városokat.

válasza:Kérdező, te vagy az az antitechnika-májszter aki kb. 3 hónapja feltett egy olyan kérdést, amiben azt ecsetelte, hogy a "világ nem bírja az amerikai életszínvonalat és a demokráciát" és ezért vissza kéne térni valami általad leírt primitív rendszerre, ami leginkább a Horthy-féle feudálkapitalizmusra hasonlított?
Mertha igen, akkor nagy marha vagy, hogy 3 hónap alatt semmit sem tanultál!
Inkább a tudomány fejlesztésével lehet itt jót tenni, előre kell haladnunk, nem visszafele!
"Kérdező, te vagy az az antitechnika-májszter aki kb. 3 hónapja feltett egy olyan kérdést, amiben azt ecsetelte, hogy a "világ nem bírja az amerikai életszínvonalat és a demokráciát" és ezért vissza kéne térni valami általad leírt primitív rendszerre, ami leginkább a Horthy-féle feudálkapitalizmusra hasonlított?"
Ezt látnom kellet, ez tette a koronát a nap végére! Természetesen nem én vagyok az, és erről most hallok először. Ja és nem gondolnom, hogy hortyturulnagymagyarsziríuszősközösségbe kellen visszatérni. Élek halok a tudományért.
"általad leírt primitív rendszerre"
én nem írtam javaslatot a helyzet megoldására!!!!!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem az a kérdés, hogy szerintetek igaz-e a dolog :) Köszi :)
Egy kisebb esszét kell írni, amiben ezt a két eseményt kell összehasonlítanunk. Nem azt kérem, hogy írjátok meg helyettem, de valami okos, tanult ember megmondhatná, hogy mégis mi(k) az(ok) a dolog/dolgok amit párhuzmaba lehetne állítani? Ami ugyanaz/hasonló volt a két...
Mennyire hatékony az ún. fogyasztói társadalom? Csak én látom úgy, hogy ez a pazarlás mesterfoka? Nem vagyok piacgazdaság-ellenes, de a mostani gazdasági rendszer/irány fenntarthatatlan. Nemrégiben olvastam, hogy az amerikai és európai gazdaságok még azért növekednek...
Én ma reggel láttam kettőt..
Már amennyire fel lehet készülni. Valahol olvastam, hogy konkrét forgatókönyve van minden lehetséges katasztrófára és a készleteit halmozza fel.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!