Meddig tartható fenn az amerikai életszínvonal?

válasza:"Annyira igénytelenek, hogy a városiak mind autót vásárolnak. A tv-ben azt nyomatják, hogy Kína a világ legnagyobb autópiaca(wikin is említik)."
Kínának azért van a legnagyobb autópiaca mert k*rva sokat gyártanak.
Az életszínvonal a városokban sem jó. Néz dok. filmeket. Mikor többen szekrényekben alszanak.
Általában a jobb környékek vannak a tv-ben. Ha megnézed a dok filmet, sokan biciklivel közlekednek, nem sokat esznek.
ÉS az ottani fizetések eléggé szarok.
Már most sem tartható meg.
Évek óta ott is csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Nem az a kérdés, hogy szerintetek igaz-e a dolog :) Köszi :)
Egy kisebb esszét kell írni, amiben ezt a két eseményt kell összehasonlítanunk. Nem azt kérem, hogy írjátok meg helyettem, de valami okos, tanult ember megmondhatná, hogy mégis mi(k) az(ok) a dolog/dolgok amit párhuzmaba lehetne állítani? Ami ugyanaz/hasonló volt a két...
Mennyire hatékony az ún. fogyasztói társadalom? Csak én látom úgy, hogy ez a pazarlás mesterfoka? Nem vagyok piacgazdaság-ellenes, de a mostani gazdasági rendszer/irány fenntarthatatlan. Nemrégiben olvastam, hogy az amerikai és európai gazdaságok még azért növekednek...
Én ma reggel láttam kettőt..
Már amennyire fel lehet készülni. Valahol olvastam, hogy konkrét forgatókönyve van minden lehetséges katasztrófára és a készleteit halmozza fel.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!