Kivel levelezett Einstein a 30-as évek elején?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát nem önmagában csak a megoldás érdekelne, hanem a LEVEZETÉS, a gondolkodásmód, ahogyan eljutsz a megoldáshoz. Légyszi írd le, hogyan gondolkodtál az Einstein-rejtvény megoldásához vezető út során!Mennyi időre van szükséged a megoldáshoz?
Kísérletezéssel alátámasztották? Vagy csak szimpla matematika, és logika, majd később tudták csak alátámasztani? Úgy tudom, hogy az új elméleteket tudományos vitákon, konferenciákon szokták megvitatni, de a 3 elmélet (fényelektr. jelens., rel, meg a maradék 1) külön...
Állítólag csak az emberek 2%-a tudja megfejteni. Nekem is sikerült de ha jól emlékszem más sem szakadt bele a gondolkodásba.(Mielőtt valaki belekötne: nem néztem meg a megfejtést mielőtt nekiálltam, mivel kíváncsi voltam, hogy meg tudom-e csinálni.)Itt a link a rejtvényhez:
Nem durva túlzás az a 2%-ék?
Érdekes is legyen és jó természetesen!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!