Szeretnék Angiliába vagy az USA-ba kimenni egyetemre lehetséges ez? És hogy műkködik ugyan úgy mint a hazai egyetemeknél, hogy menni kell felvételizni vagy mire? (=

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Például a kecskeméti Mercedes gyár, ugyan olyan gyárban, ugyan olyan autókat állít elő, közel ugyan olyan hatékonysággal, mint Németországban. Lassan kiegyenlítődnek majd a bérek közötti különbségek vagy megmarad nagyon hosszú időre?
Álmomban egy sötét szobában vagyok rám van zárva az ajtó,a szoba közepén van egy kerek asztal amin van egy barna borítású könyv.. ezek a szavak vannak ráírva aranyozott betűvel "Halál,tűz,szenvedés" Szüleim már kiskoromban észre vették rajtam hogy szeretem nézni a...
Ahogy én most láttam, az időpontjaik szinte ugyan akkor vannak.
Kerestem a közoktatási törvényben, de nem találtam, valszeg elkerülte a figyelmem. Köszi előre is.
Kártyás tarifacsomagom a telenornál, de szeretnék egy új mobiltelefont előfizetéssel. Lehetséges az eddigi számom megtartása??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!