Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szeretnék Angiliába vagy az...

Szeretnék Angiliába vagy az USA-ba kimenni egyetemre lehetséges ez? És hogy műkködik ugyan úgy mint a hazai egyetemeknél, hogy menni kell felvételizni vagy mire? (=

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. Nem pont úgy működik természetesen, mint itthon.
2012. aug. 30. 18:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérnek általában meghatározott nyelvvizsgát. Ezt az adott egyetem honlapján kiírják (az USA pl. belső tesztet csinál általában, nem lehet hozott nyelvvizsgával kiváltani). Erre figyelj, de a felvételi nagyjából ugyanúgy van, mint itthon. A részletek miatt persze érdemes a kiválasztott egyetem honlapját böngészni a részletekért, vagy írni nekik emailt.
2012. aug. 30. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehetséges, hogy Németországban ugyan azért a munkáért négyszer annyi fizetést adnak, mint Magyarországon?

Például a kecskeméti Mercedes gyár, ugyan olyan gyárban, ugyan olyan autókat állít elő, közel ugyan olyan hatékonysággal, mint Németországban. Lassan kiegyenlítődnek majd a bérek közötti különbségek vagy megmarad nagyon hosszú időre?

4 napja ugyan azt álmodom, pár ismerősöm szerint előzőéletem miatt, lehetséges?

Álmomban egy sötét szobában vagyok rám van zárva az ajtó,a szoba közepén van egy kerek asztal amin van egy barna borítású könyv.. ezek a szavak vannak ráírva aranyozott betűvel "Halál,tűz,szenvedés" Szüleim már kiskoromban észre vették rajtam hogy szeretem nézni a...

Régi telefonszám megtartása, ugyan annál a szolgáltatónál. Lehetséges?

Kártyás tarifacsomagom a telenornál, de szeretnék egy új mobiltelefont előfizetéssel. Lehetséges az eddigi számom megtartása??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!