Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért fújódik fel a virsli a...

Miért fújódik fel a virsli a mikróban?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert jelentős százaléka víz ami a mikroban elkezd párologni
2014. dec. 27. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah elkezd párologni és puff.
2014. dec. 27. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mondjuk gőzzé válik némi víz és a gőznyomás szétrepeszti a virsli külső burkát.
2014. dec. 27. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 2Laci válasza:
29%
mert nagyrésze szója. Tégy be ojant ami csak húsból van az nem dagad meg.
2014. dec. 27. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!