Azok a szerencsétlenebb genetikával rendelkező férfiak akik ennek hangot is adnak megérdemlik a közgyűlöletet amiben részük van?

Figyelt kérdés
Közelvárás szerint a csendes tűrés az egyetlen elfogadható magatartás abban az esetben?
2024. márc. 14. 18:48
1 2 3 4 5 6
 1/51 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Igen, és a csendes tűrésbe nem fér bele a naponta való kérdéskiírás.
2024. márc. 14. 18:54
 2/51 A kérdező kommentje:

1

És ha te a helyükben lennél gondolom te is csendben tűrnél…

2024. márc. 14. 19:00
 3/51 anonim ***** válasza:
100%
Napi incel megérkezett.
2024. márc. 14. 19:09
 4/51 anonim ***** válasza:
100%

Most mit vársz? TB-re írjanak fel prostit annak, aki csúnya?

Ráadásul mint sok minden másban, itt is sok múlik az egyénen. Max a lakosság 0,1% olyan genetikai hulladék, hogy ez valós problémát jelentsen. A "csúnya" emberek jelentős része bőven bele esne az átlagos kategóriába, ha törődne magával, igényes lenne a megjelenésére, öltözködésére, higiéniájára, stb.

2024. márc. 14. 19:11
 5/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hiszen emiatt senki nem részesül semmiféle közgyűlöletben. Aki viszont ostoba incelként nap mint nap itt nyivákol, mindenki másra keni a saját lúzerségét, lenézi a nőket, stb... nos, ő sem közútálatnak, inkább közundornak örvend. És igen, megérdemli, hisz a viselkedésével saját maga erőszakolja ki ezt a hozzáállást mindenkiből.
2024. márc. 14. 19:41
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Fenttartom azt a jómultkori megállapításom, hogy továbbra sem a kinézeteddel van valószínűleg a probléma, hanem a személyiségeddel (ami a kérdésed alapján kimerül abban hogy rinyálsz mint egy óvodás kislány).
2024. márc. 14. 20:31
 7/51 anonim ***** válasza:
100%
@6 te vagy kb a 28. aki ezt megfogalmqzza neki, de nem erdekli, lepereg rola (en kb a 12. voltam). Szerintem tevkepzetes elmezavarban szenvedhet. Fejet ert traumat kovetoen gyakori az ilyen, lehet, hogy beutotte a fejet, vagy megverhettek szegenyt, nem tudom. Lehet mas se birta elviselni a kornyezeteben, aztan odacsapott neki. Akarhogy is, szerintem ezert irkal az interneten, ott nincs fizikai kontaktus.
2024. márc. 14. 23:20
 8/51 anonim ***** válasza:
68%
Én voltam manapság inaktívabb, vagy tényleg rég jártál itt? Nem hiányoztál mondjuk. Te megérdemled a közgyűlöletet, az egyszer biztos.
2024. márc. 15. 06:05
 9/51 Hintalow ***** válasza:
100%
Na mizu napincel, mèg mindig kicsi ès erőtlen a kis nokedlid? 😀
2024. márc. 15. 09:00
 10/51 anonim ***** válasza:
100%

#10 "csak a validáció"

Mondja az, aki már 8142 kérdést írt ki, arra várva, hogy egyszer valaki majd igazat ad neki.

Ha mindenki szerint veled van a baj, akkor lehet, hogy nem ártana tükörbe nézni. Ennyi ember nem tévedhet.

Persze tudjuk jól, hogy troll vagy, szóval kár is a szócséplés.

2024. márc. 15. 09:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Ki volt a történelem során a legszerencsétlenebb uralkodó?

Szerencsétlen alatt azt értem, hogy például trónra kerülése után rögtön a nyakába szakadt egy háború, amit képtelen volt menedzselni vagy hogy csak néhány napot uralkodott és megmérgezték. Nehéz megfogalmazni, hogy pontosan mitől szerencsétlen egy uralkodó, de remélem...

Miért ilyen szerencsétlen nemzet a zsidó?

Ők szenvedtek a legtöbbet a történelemben. Nekünk sincs egy boldog történelmünk eddig, de az övükéhez képest semmi. Egyiptomi fogság, utána rengeteg háború után visszafoglalták a saját földjüket, majd kiépítettek egy virágzó birodalmat, Dávid és Salamon király alatt,...

Miért olyan szerencsétlenek az oroszok? gondolataim lentebb

Most olvasom Tschaikovsky élettörténetét. Az jut róla eszembe, hogy hogyan lehet az, hogy az oroszoknál mindig mindenki boldogtalan? Éltek ők valaha boldog életet a városaikban? Mostanában is az jut eszembe a ruszkikról, hogy milyen csórók, és virágzik náluk az...

Azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért állítják, hogy Hitlernek lehetett titkos bázisa az Antarktiszon, amikor a szerencsétlennek ahhoz sem volt...

Aki ilyen pletykát terjeszt, nem gondolkozik el ezen? Vagy én hagytam ki valamit? Én úgy tanultam, hogy Hitler nem tartotta túl fontosnak a flottát, de ha lett volna neki, azt hiszem akkor is Anglia ellen vetette volna be, kisebb gondja is nagyobb volt annál, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!