Azok a szerencsétlenebb genetikával rendelkező férfiak akik ennek hangot is adnak megérdemlik a közgyűlöletet amiben részük van?

válasza:1
És ha te a helyükben lennél gondolom te is csendben tűrnél…

válasza:Most mit vársz? TB-re írjanak fel prostit annak, aki csúnya?
Ráadásul mint sok minden másban, itt is sok múlik az egyénen. Max a lakosság 0,1% olyan genetikai hulladék, hogy ez valós problémát jelentsen. A "csúnya" emberek jelentős része bőven bele esne az átlagos kategóriába, ha törődne magával, igényes lenne a megjelenésére, öltözködésére, higiéniájára, stb.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#10 "csak a validáció"
Mondja az, aki már 8142 kérdést írt ki, arra várva, hogy egyszer valaki majd igazat ad neki.
Ha mindenki szerint veled van a baj, akkor lehet, hogy nem ártana tükörbe nézni. Ennyi ember nem tévedhet.
Persze tudjuk jól, hogy troll vagy, szóval kár is a szócséplés.
Kapcsolódó kérdések:
Szerencsétlen alatt azt értem, hogy például trónra kerülése után rögtön a nyakába szakadt egy háború, amit képtelen volt menedzselni vagy hogy csak néhány napot uralkodott és megmérgezték. Nehéz megfogalmazni, hogy pontosan mitől szerencsétlen egy uralkodó, de remélem...
Ők szenvedtek a legtöbbet a történelemben. Nekünk sincs egy boldog történelmünk eddig, de az övükéhez képest semmi. Egyiptomi fogság, utána rengeteg háború után visszafoglalták a saját földjüket, majd kiépítettek egy virágzó birodalmat, Dávid és Salamon király alatt,...
Most olvasom Tschaikovsky élettörténetét. Az jut róla eszembe, hogy hogyan lehet az, hogy az oroszoknál mindig mindenki boldogtalan? Éltek ők valaha boldog életet a városaikban? Mostanában is az jut eszembe a ruszkikról, hogy milyen csórók, és virágzik náluk az...
Aki ilyen pletykát terjeszt, nem gondolkozik el ezen? Vagy én hagytam ki valamit? Én úgy tanultam, hogy Hitler nem tartotta túl fontosnak a flottát, de ha lett volna neki, azt hiszem akkor is Anglia ellen vetette volna be, kisebb gondja is nagyobb volt annál, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!