Az állatvilágban hol található meg a Fibonacci-sorozat?

válasza:

válasza:Valami férgek fejlődésében a pete spirális barázdálódása (egyszer régen tanultam, volt róla egy papírom, de sajnos elhagytam, azóta is érdekel, csak nem annyira, hogy utána is olvassak... :S ).
Nem tudom, Fibonacci-e, de a növények szórt levélállása is matematkailag jól leírható. (De a toboz biztosan az, nézd meg az alját, csigavonalas.)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sok mindent értek a kérdésen, kezdve a benne bemutatott matematikai, fizikai modellektől kezdve, a gyakorlati felhasználáson (bűnüldözés) át, egészen addig, hogy mennyire reális a tudományos élet belső bemutatása (egymáshoz való viszonya az egyetemen a tanároknak,...
Kéne pár információ erről a témáról. Link is tökéletes lesz. Lécci segítsetek, én nem találtam semmit.
Sziasztok! Ha a racionális számokat megfeleltetjük egy koordináta rendszer X és Y koordinátájának hányadosaként, akkor a sorozatot a koordináta-rendszer origó körüli feltekerésével megkapva megkapjuk az összes racionális számot tartalmazó sorozatot. De hogy...
Mint a michio kaku, meg stephen hawking műsorai?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!