Félelmetesebb lenne tudni, hogy vannak idegen civilizációk, vagy azt, hogy egyedül vagyunk?
A magány nem árthat.
A sötétben sem attól félnek az emberek, hogy egyedül vannak, hanem attól, hogy hátha nem.

válasza:szerintem is félelmetesebb lenne, ha kiderülne, hogy vannak.
a legfélelmetesebbek azok az idióták, akik szerint jó ötlet minél hangosabban kiabálni a világűrbe, hogy helósztok, itt vagyunk

válasza:"Félelmetesebb lenne tudni, hogy vannak idegen civilizációk, vagy azt, hogy egyedül vagyunk?"
Egyik sem félelmetes.
Az univerzumban valószínűleg vannak más értelmes lények is. De tőlünk nagyon messze. Úgyhogy nincsenek hatással ránk.
Az egyedüllét érzése meg nem civilizációkra vonatkozik, hanem az egyes emberre. A csoporthoz tartozás iránti igényünket a látó- és beszélőtávolságban levő emberek elégítik ki.

válasza:"Az univerzumban valószínűleg vannak más értelmes lények is. De tőlünk nagyon messze. Úgyhogy nincsenek hatással ránk."
ennek a következtetésnek semmiféle alapja nincs.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha pl. Budapestről költöznek Debrecenbe , panelbol , kertes házba, egyedül, az úgy mennyire lenne ilyesztő? Te megtennéd ezt a lépést?
Az az erdő ahol egyedül éjszakai túrázni szeretnék, nem egy városszéli drogtanya, vagy a kutyások, kocogók körében közkedvelt, este is megvilágított ösvényekkel rendelkező parkerdő, hanem egy "rendes", emberek által viszonylag ritkán járt, félreeső, nagy területű erdő....
Nem tudom hogy férfi vagy női hang de nagyon félelmetes. Aztán elalvás elött mindig egy fekete alakot látok a szekrényem és az íróasztalom között..az arcát és semmilyét sem tudom pontosan "kivenni"..csak egy fekete alak..nagyon rossz érzés..olyan mint ha mndig...
elmúlik aztán megint visszajön ez a dolog:S 18/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!