Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Tud nátok mond ani olyan...

Tud nátok mond ani olyan könyveket, amiben matek és fizika feladatok vannak, jó sok, emelt érettségihez, és van hozzá megoldás könyv az ellenőrzéshez?

Figyelt kérdés
Bocsánat hogy így kérdeztem meg az elejét, de máshogy nem engedi feltenni a kérdést. :S
2011. aug. 14. 10:29
 1/4 Tetszik a ***** válasza:
0%

Nem tudok mondani.

//Azért nem engedi, mert benne van a szabályzatban, hogy Igen-Nem kérdéseket felesleges feltenni. Látod, az én "Nem tudok" válaszom is tökéletesen passzol a kérdésedhez. Miért nem úgy teszed fel, hogy pl "mik azoknak a könyveknek a címe..." vagy hasonló..//

2011. aug. 14. 10:57
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom de így udvariasabb:D több offot nem kérek.
2011. aug. 14. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem.
2011. aug. 14. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:
látom itt nincs 1 normális válaszoló sem-.-
2011. aug. 14. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Mi a megoldás erre a szabadeséses, ferdehajításos feladatra? (Emelt fizika)

1000 m magasságban lebegő léghajóról 80 kg tömegű bombát ejtenek le. A bomba 600 m esés után két részre robban szét. Az egyik 30 kg tömegű rész a robbanás pillanatában vízszintes irányban 200 m/s sebességet kap. Hol ér talajt a másik rész, ha a levegő...

Mi a megoldás ebben a fizika feladatban?

Ma volt dogában és csak ezt nem tudtam megcsinálni: Egy 500kg/m3 sűrűségű fa a kétharmadáig merül egy ismeretlen sűrűségű folyadékba. Mekkora a sűrűsége a folyadéknak?

Megoldanád nekem a mai fizika érettségit, hogy tudjam, mia jó megoldás? (link)

ha megoldod, kérlek küldd el először az első feladat részt, a feleletválasztósat, mert már nagyon izgulok miata, és azb gyorsan megvan, majd később a feladat megoldósat, főleg 3/a érdekelk innen.Köszi előre is!

Mi a megoldás mente ennek a fizika feladatnak?

Egy lift 4,5m/s állandó sebességgel emelkedik. A lift felett 28,6m magasból leejtünk egy követ. Mennyi idő múlva és hol találkozik a lift a kővel?

Fizika feladat! Jó a megoldás?

Egy kútba beledobunk 1 kavicsot ami 11 mp-en keresztül zuhan, majd landol az alján. Milyen mély a kút? ______________ s=? t=11mp a=g=9,81m^2 ___________ s=a/2*t^2 =9,81/2*11^2 =9,81/2*121=593,505méter ilyen mély a kút. ha logikusan gondolkodunk, akkor simán...

Mi lehet a megoldás? Fizika. tovább lent

Melyik kijelentés nem igaz? Indokold hogy miért igaz ill. miért nem! a, Az amplitudó a rezgőmozgást végző test legnagyobb kitérése b, A rezgésidő egy rezgés megtételéhez szükséges idő c, A rezgőmozgást végző test körfrekvenciáján, illetve frekvenciáján ugyanazt kell...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!