A programozott sejthalál valószínűleg evolúciós eredmény. (telomerek, kromoszóma rövidülés, stb. ) Ezek szerint az evolúció kezdetén léteztek primitív szervezetek, amik örökké éltek, csak nem tudtak fejlődni éppen emiatt?

válasza:Így van. :)
Köszönöm!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elkezdtem fizikázni, most már megyeget. Viszont ezt nem értem. Valaki segítsen pls:Kép: <a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2011-09/115998_1.png">itt<=a>(kilencszer tíz a kilencediken newton szor méter négyzet per coulomb négyzet, szorozva 10 a...
Feladat: Két szám mértani közepe 7-tel nagyobb a kisebbik számnál, számtani közepük 35/2. Melyik ez a két szám?
Egy csónak terheletlenül térfogatának 20%-ával merül a vízbe.A vízvonal a térfogat 60%-ánál található. Mekkoraa csónak terhelhetősége, ha a csónak tömege 100 kg? Mekkora erővel hat egy 100 m széles, 10 m magas völgyzárógátra a mögötte felgyülemlett...
van egy 30°-os lejtő, amire ráraktunk egy 2 kg-os testet, és azt pont nem mozdul el, mert megtapad. Mennyi itt a tapadási súrlódási együttható minimum értéke? Felrajzoltam egy ábrát, és úgy rajtoltam, hogy az eredő itt is lefele mutat (? azt hiszem már nem is jó :D)...
14-es feladat, 5. oldal: megoldás, 6. oldal: nekem a téglatest formájú doboznál az jött ki, hogy a karton része 224 cm^2.Többször átszámoltam, valami még mindig nem stimmel!Először számoltam felszínt:A= 2(ab+bc+ca)= 2(16*4 + 4*4 + 4*16) = 2*144 =288 cm^2Tkarton = 288...
Egy mészkőminta 13,8 w% vas(III)-oxid szennyeződést tartalmaz. Mennyivel fogyaszt (sztöchiometrikus oldás során) több sósavat ez a minta, mint az, amelyik nem tartalmaz szennyeződést?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!