Csíp a földi poszméh ( Bombus terrestris)?
állítólag durvább a csípése sokkal mint a háziméhnek (ezek szoktak általában csípni meg a darazsak)
de nem hallottam még emberről akit megcsípett volna
én egyszer még játszottam is egy ilyen szerencsétlen állattal gyerekkoromban... és? itt vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
nem elsősorban edzés, hanem szexuális élet miatt kéne.
És hol lehet beszerezni? Állítólag remek vágykeltő és izomtömeg növelő is, ami ráférne a páromra.
26 vagyok, 1 hete kezdtem el szedni, napi 2 kapszulát. 3 napja van olyan problémám hogy éjjel-nappal magas vérnyomásom van, aludni sem tudok. Alapjáratban alacsony vérnyomásom van, de most folyamatosan 150-160 körül van. Ami az okot illeti,másra nemtudok tippelni. Azt...
aminostar tribulus terrestris natural testosterone Booster 500mg
17 éves vagyok 181 cm magas 80 kiló. 1,5 hónapja járok konditerembe szedek tömegnövelőt (hypermass5öt) (vélemények erről most nem érdekelnek ha nem használ kipróbálok mást) mellé rendes étkezés természetesen. kitaláltam hogy szedek természetes tesztoszteron szint...
Egy réti poszméh vagy egy lódarázs?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!