Az ösztön és az intelligencia között van kapcsolat?
Mi a hasonlóság és a különbség?
Ezek örökölhetőek?
Egy ösztön mutálódhat?
Igen, valami ilyesmi lehet. Ez a két dolog irányítja cselekvéseinket. Az intelligens ember nem mindig csak ösztönből cselekszik, hanem átgondolja a dolgokat.
(pl. Ha megütnek, akkor ösztönből visszaütsz-e?)
Kapcsolódó kérdések:
Egy elmélet szerint élhetett egy olyan dinoszaurusz faj, ami egy ősember szintjét érte el értelmileg, de az is kiveszett a meteor becspodásakor. Talán valamiféle primitív civilizációt is kiépített, csak 65 millió év alatt nem maradt belőle semmi. link:
Illetve ugyanez a szekunder oldalra is: mi a kapcsolat a szekunder oldali indukált feszültség, és a kapcsokon mérhető feszültség között?
Ha meghívják őket egy műsorba soha se hívnak meg evolúció elméletet pártoló biológusokat, az internetes videóknál a megjegyzéseket letiltják vagy csak ellenőrzés után jelenítik meg őket (ezt főleg az ÉRTEM teszi), könyveket írnak arról hogy mért nem igaz az evolúció de...
Vannak olyan közösségi helyek, klubok, intézmények, ahol lehetne ismerkedni? Azért pl. könyvtárba biztosan sok kulturált lány jár, de mégis olyan nehéz ott ismerkedni, szerintem, akár valami ürüggyel is. Egyetemista vagyok, de az egyetem a tévhitekkel ellentétben...
Kultúrafüggő az állatszeretet? Vagy valami örökölt tulajdonságtól függ? Azért kérdezem, mert azt vettem észre, hogy a magas értelmi szint együtt jár az állatszeretettel. Ez így van, vagy nem feltétlenül? Ha így van, akkor ez miért van így?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!