Milyen ajándékot adhatnék keresztlányomnak konfirmációra? Sajnos nem vagyok gazdag, szóval anyagi korlátaim is vannak.

válasza:

válasza:Az én keresztszülőm a milliós doktori fizetéséből egy 2000 Ft-os könyvvel szúrta ki a szemem. Ezt onnan tudom, hogy a műveltségéhez méltóan még az árcédulát se szedte le róla… Ráadásul már megvolt otthon.
Nem kell több százezres tételre gondolni, de azért ennél személyesebb legyen. Aminek valóban örülne és hasznát venné.
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon kedves a főnököm, ha a gyerek beteg hazaküld (és nem vonja le), sok mindent ingyen adott a munkából is (laptop ez az). Ha elromlott az autóm, kölcsön adta az egyik autóját (ami 2x drágább mint az egész házam). Ha megszorultam, adott 1x plusz pénzt a fizetéshez....
Nemrég jöttünk össze, úgyhogy nem ismerem még nagyon mélyen, de elég gazdag a családja és megvan mindene, így nem igazán tudom, minek örülne... 20 éves. Arra gondoltam, valami személyeset kéne, vagy saját készítésűt. De nem akarok ilyen közös képes porfogókat. Szívesen...
Nagyon rendes főnök, sokszor hamarabb elenged munkából és rajtunk is segít, otthon és bármilyen munkákban is. Most legutoljára megírt helyettünk egy EU-s projektet ami sikeresen át is ment. Szeretnénk neki meghálálni hogy ilyen ember is van, de nem tudjuk mit vehetnénk...
Egy gazdag arab üzletembernek vagyok itthon a jobb keze, szóval jó a kapcsolatunk nem olyan fonok alkalmazott hanem barati. Gondoltam meglepem valamivel karacsonykor, csak ugy gesztusbol par ezer forintos ajandekkal. De egyszeruen nem tudom mit lehetne venni neki.....
mindenük megvan .. akkor minek örülnek?
Aki: gazdag,160 cm, barna a haja, fiú, zselézi a haját. Nem tudok verset írni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!