Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot adhatnék...

Milyen ajándékot adhatnék keresztlányomnak konfirmációra? Sajnos nem vagyok gazdag, szóval anyagi korlátaim is vannak.

Figyelt kérdés

ma 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell nagy dolgot. Ez nem olyan ''ünnep'' aminek az ajándékozás a fő lényege, hanem az, hogy az illető elköteleződjön Jézus Krisztus mellett. Elég egy kis cukorka szerintem.
ma 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Az én keresztszülőm a milliós doktori fizetéséből egy 2000 Ft-os könyvvel szúrta ki a szemem. Ezt onnan tudom, hogy a műveltségéhez méltóan még az árcédulát se szedte le róla… Ráadásul már megvolt otthon.

Nem kell több százezres tételre gondolni, de azért ennél személyesebb legyen. Aminek valóban örülne és hasznát venné.

ma 14:35
 3/4 anonim válasza:
100%
Mennyi a keret?
ma 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát.. max-25- 40. Pedig jó lenne ékszer- könyv - virág. De komoly ékszer ebből nem valósítható meg.
ma 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Mit vennétek Karácsonyra egy gazdag embernek akinek mindene megvan?

Nagyon kedves a főnököm, ha a gyerek beteg hazaküld (és nem vonja le), sok mindent ingyen adott a munkából is (laptop ez az). Ha elromlott az autóm, kölcsön adta az egyik autóját (ami 2x drágább mint az egész házam). Ha megszorultam, adott 1x plusz pénzt a fizetéshez....

Mit adjak karácsonyra a barátomnak, akinek megvan mindene?

Nemrég jöttünk össze, úgyhogy nem ismerem még nagyon mélyen, de elég gazdag a családja és megvan mindene, így nem igazán tudom, minek örülne... 20 éves. Arra gondoltam, valami személyeset kéne, vagy saját készítésűt. De nem akarok ilyen közös képes porfogókat. Szívesen...

Mit vegyek a főnökömnek aki gazdag és mindene megvan?

Nagyon rendes főnök, sokszor hamarabb elenged munkából és rajtunk is segít, otthon és bármilyen munkákban is. Most legutoljára megírt helyettünk egy EU-s projektet ami sikeresen át is ment. Szeretnénk neki meghálálni hogy ilyen ember is van, de nem tudjuk mit vehetnénk...

Egy gazdagnak milyen ajándékot vegyek?

Egy gazdag arab üzletembernek vagyok itthon a jobb keze, szóval jó a kapcsolatunk nem olyan fonok alkalmazott hanem barati. Gondoltam meglepem valamivel karacsonykor, csak ugy gesztusbol par ezer forintos ajandekkal. De egyszeruen nem tudom mit lehetne venni neki.....

Nagyon gazdagoknál hogy megy az ajándékozás?

mindenük megvan .. akkor minek örülnek?

Milyen verset írjak az osztálytársamnak?

Aki: gazdag,160 cm, barna a haja, fiú, zselézi a haját. Nem tudok verset írni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!