Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hol találok "Ajándekozz...

Hol találok "Ajándekozz szívet" ásvány-automatát Budapesten? Találkoztatok esetleg ilyennel a fővárosban? :)

Figyelt kérdés
Ez egy henger alapú automata, amiben szív alakú ásványok vannak elhelyezve és kártyás fizetéssel kidob egy random ásvanyt. Siófokon és Gyöngyös Sástónál láttam eddig. Hiába írtam emailt a hivatalos ajandekozzszivet.hu oldalnak, nem válaszolnak, google-, face-keresésre nincs találat. Ezért kérdezlek Titeket. :)

ma 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudom, nem nagy segítség, de tavaly volt a Biodómban dino kiállítás, ott volt ilyen. Hogy ott van-e még, sajnos nem tudom.
ma 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Budaörs Auchan, az közel van Budapesthez.
ma 20:26
 3/3 anonim válasza:
Vegyél ásvány boltban szív medált. Nem kell ahhoz automata.
ma 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Ékszerész (ingyen) megmondhatja, hogy a nagyanyám ezüst gyűrűjében lévő lila valami ásvány vagy "értéktelen vacak"?

Nagyanyámtól van egy ezüst gyűrű, és habár eladni nem szándékozom, kíváncsivá tett, hogy a gyűrűben lévő lila... akármi, jobb szót nem tudok rá, vajon ásvány vagy mit tudom én, műanyag, bármi egyéb. Soha nem jártam ékszerésznél, nekem az ilyen terep teljes sötétség. Ha...

Az "ezo boltokban" kapható ásvány karkötők valódi ásványokból vannak?

Nem vagyok ilyen "hívő", csak szimplán szeretnék valamilyen igazi ásványból karkötőt/nyakláncot, és ahogy rákerestem, láttam, hogy egész olcsók (nekem). Pl. rózsakvarc karkötőket láttam 1500-3000 forint között. Igazi kőből vannak ezek?

Melyik a legnépszerűbb ásvány ékszer?

Esetleg a rózsakvarc vagy hegyikristály? Szerintetek?

Mekkora a csuklómérete egy 182 centis 100 kilós férfinak?

Egy ügyfelem rendelt egy ilyen típusú karkötőt a fenti paaraméterekkel, de csuklóméretet nem adott meg. Az ékszert nem súly, hanem csukló alapján tudom méretre elkészíteni. Nem érem el, az árát pedig már átutalta. A segítségeteket nagyon-nagyon megköszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!