Hol találok "Ajándekozz szívet" ásvány-automatát Budapesten? Találkoztatok esetleg ilyennel a fővárosban? :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyanyámtól van egy ezüst gyűrű, és habár eladni nem szándékozom, kíváncsivá tett, hogy a gyűrűben lévő lila... akármi, jobb szót nem tudok rá, vajon ásvány vagy mit tudom én, műanyag, bármi egyéb. Soha nem jártam ékszerésznél, nekem az ilyen terep teljes sötétség. Ha...
Nem vagyok ilyen "hívő", csak szimplán szeretnék valamilyen igazi ásványból karkötőt/nyakláncot, és ahogy rákerestem, láttam, hogy egész olcsók (nekem). Pl. rózsakvarc karkötőket láttam 1500-3000 forint között. Igazi kőből vannak ezek?
Esetleg a rózsakvarc vagy hegyikristály? Szerintetek?
Egy ügyfelem rendelt egy ilyen típusú karkötőt a fenti paaraméterekkel, de csuklóméretet nem adott meg. Az ékszert nem súly, hanem csukló alapján tudom méretre elkészíteni. Nem érem el, az árát pedig már átutalta. A segítségeteket nagyon-nagyon megköszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!