Felvehetem ezt a kisfiam keresztelőjére?
Szeptemberben lesz, 31 éves fiatalos kismama vagyok. A keresztelő abban a templomban lesz ahol összeadtak minket. Utána egy elegáns ebéd lesz, és amire gondoltam: pasztellkék tüllszoknya ami térd alá ér és egy gyöngyös fehér kardigán. Ilyesmi fazon: [link]
Szìnben a középső: [link]
Igazából azt veszel fel, amit akarsz, az én véleményem erről a szoknyáról, pláne kardigánnal, röviden annyi, hogy idétlen, és nem néz ki jól. Se egy 30 évesen, se egy 20 évesen, se terhesen, se vékonyan. :D Szerintem csúnya, se nem elegáns, se nem sportos, se nem fiatalos, se nem szép...
DE ha neked tetszik, és úgy gondolod, hogy jól nézel ki benne, és kényelmesen viseled a keresztelő végéig, akkor miért ne?
Szerintem nagyon szép, ha nem lesz addigra túl nagy a hasad, de a kardigán tényleg fura hozzá.
Egyébként meg 31 évesen nem "fiatalos" vagy, hanem fiatal :)
6!
Azt írta kismama. A kismama az terhes nő. Olyan is van, hogy valakinek több gyereke van, ergo kisfia lehet már 6 éves is. Pláne ha apukát is most keresztelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!