Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Felvehetem ezt a kisfiam...

Felvehetem ezt a kisfiam keresztelőjére?

Figyelt kérdés

Szeptemberben lesz, 31 éves fiatalos kismama vagyok. A keresztelő abban a templomban lesz ahol összeadtak minket. Utána egy elegáns ebéd lesz, és amire gondoltam: pasztellkék tüllszoknya ami térd alá ér és egy gyöngyös fehér kardigán. Ilyesmi fazon: [link]

Szìnben a középső: [link]

2016. júl. 2. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Ez a fajta szoknya nekem a viselője korától függetlenül nem tetszik. De nem is nekem kell megfelelned.

Ha magadnak tetszel benne, vedd fel. De tudni kell, hogy ez (szerintem) inkább kislányos, mint elegáns viselet. Ez önmagában nem baj, csak legyél tisztában vele.

2016. júl. 3. 19:54
 12/16 anonim válasza:
38%

A kismama nemcsak terhes nőt jelent, hanem anyukát is pici gyerekkel...

Nincs még meg a ruha, hogy esetleg arról tölts fel képet? Azért úgy mégiscsak másabb.

2016. júl. 4. 00:58
 13/16 anonim ***** válasza:
A kardigánt én is furának találom, de a szoknyát vedd fel, nagyon csinos leszel benne :)
2016. júl. 4. 01:16
 14/16 anonim ***** válasza:
24%
Tüll szoknya buliba való, keresztelőre nem. Sok az ízlésficamos.
2016. júl. 4. 10:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó keresztelőre, csinos leszel. :)

Viszont ne haragudj, hogy megkérdem, de azt mondod, templomi esküvőtök volt, de a férjedet csak most keresztelik, ez hogy van? Ilyet lehet?? :O

2016. júl. 7. 15:23
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Úgy vagyok kismama, hogy már kint a baba, de még nincs kistesó útban sem.

Úgy volt templomi, hogy elég szigorú jegyesoktatásunk volt a férjem miatt, akit nem keresztelt meg a pap, de annyit mondott, hogy örülne ha legkésőbb a babával együtt ez is megtörténne. Mivel református, és engem régóta ismer, rendesen gyakorlom a vallást, eltekintett tőle.

2016. júl. 7. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!