Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Ünnepek » Születésnap

A kérdés
M.L.B.19 nevű felhasználó kérdése:

Szeretnék egy szülinapi bulit tartani! 30-35 fiú és lány 13-15 éveseknem! Mit lehetne csinálni?

Sziasztok! Januárba lesz a születésnapom, és a szüleim megengedték hogy meghívjam a barátaim! 30-35 lány és fiú vegyesen lenne! 13-15 évesek! Szerintetek miket lehetne csinálni? Lesz zene, fények ... köszi az értelmes válaszokat! ☺️😀

Keress kérdéseket hasonló témákban: ünnep, dekoráció, születésnap, lány, fiú, buli, szervezés, party, játék, disco

  okt. 6. 15:44  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
Hm, a szüleid 30-35 főt engedték?????

A válasz 69%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/15Időpont okt. 6. 16:35 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

30-35 fő? Ez egy kisebb lagzinak is megfelelne.


Először is helyszín kell. Gondolom jó nagy a ház, ha a szüleid belementek.

Mi érdekli manapság 13-15 éveseket?

Gondolom a zene, tánc még belefér.

Lehet csinálni olyan beöltözös bulit.

Pl: 60-as, vagy 70-es vagy 80-as vagy 80 -es évek bulija. A lényeg, hogy minden meghívott vendég úgy öltözzön, hogy az adott kornak megfeleljen. A zene is az adott kor zenéje legyen. (a mai tini zenéket ne játszd le ha pl: 60-as évek stílusa a cél)

Vagy lehet társasági activityt játszani. Csak kellékek kellenek.

sok ötlet ven még, ha tudod mik azigények a mai 13-15 évesek között.A válasz 43%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/15Időpont okt. 6. 16:47 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Üvegezès

A válasz 43%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/15Időpont okt. 6. 18:39 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Kedved 3/2-es!

Köszönöm az ötletet! Ez a beöltözős party jól hangzik!


Kedves 3/1-es!

Igen, megengedték!


Kedves 3/3-as!

Köszi, de kihagyjuk! Közülünk senki sem iszik és nem is cigizik! Mi nem vagyunk olyanok!


Értelmes válaszokat várok! Köszönöm!# 4/15Időpont okt. 6. 21:16 Privát üzenet

az üvegezés mást jelent.

Ötletem nincs,mert mi egész máshogy buliztunk,viszont ennyi embernél fontos,hogy egyszerre több szálon fusson a buli. Tehát több párhuzamos program kell. Mittudomén,egyik helyszínen filmet néznek,másikon beszélgetni lehet,harmadikon tánc,zene ilyesmi.30 embernél garantált hogy mindig lesz 10 ember akinek nem tetszik valami. Ha egy szálon fut minden,akkor az a 10 rosszul fogja érezni magát,rinyálni fog és lelép. Nagyon sok a 30 fő,nehéz ennyit szórakoztatni. Próbáld meg az ivararányt is 50-50% körülre belőni. Bár a mai tini fiúk inkább gerjednek a minecraftra mint a lányokra. Úgyhogy kell minecraft lehetőség is :)A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/15Időpont okt. 6. 21:42 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

ki kivel mikor hol mit csinál játék (papíron egy ember válaszol a soron következő kérdésre, majd lehajtja, és továbbadja. Végén kibontjátok, felolvassátok, mi jött ki. Tud egyébként mindenki is játszani egyszerre. Pl nálunk egyszer másodikos koromban az jött ki, mikor anyáék már játszottak több kört, én akkor mentem ki az ebédlőbe, ahol játszották, és hívtak engem is, na szal anya mondta, hogy írjam be , hogy kivel. Én nem értettem, de oké, beírtam, hogy kivel, mentünk tovább, tovább; megint hozzám került a papír, anya mondta, írjam be, hogy mit csinál. Továbbra se értettem, de oké, beírtam, hogy "Mit csinál?" És a végén kijött, hogy "Mami kivel éjfélkor a borosüvegben mit csinál." És akkor anya mondta, hogy "Má' sose derül ki/tudjuk meg, mit csinál nagyanyátok éjfélkor a borosüvegben :D )

uno kártyajáték, de sok kártya kell ám hozzá

fogpiszkálóra (mint tét) játszani pókert. (sima póker, szóval csak ha kijöttek ilyen kombináziók, akkor az jó, és gyufaszálakat tesztek be tétnek, és azt lehet nyerni vele.)

Van még olyan kártyajáték is, szintén nagy pakli kell, hogy 'svindli', vagy 'hazudozós', vagy 'kamu'. Mi ezt pl magyarkártyával játszottuk, és az volt a sorrend, hogy 7-8-9-10 alsó-fölső-király-ász. És akkor ha valakiről tudjuk, vagy sejtjük, hogy nem lehet nála olyan lap, amit mondott, akkor rá lehet mondani, hogy kamu, a lap felfordításra kerül, és ha tényleg kamu volt, akkor a kamuzó fölveszi a lapot, aki nem a soron kövi lapot rakta le; viszont,ha a "vádló" tévedett, és tényleg azt a lapot rakta , amit kellett, akkor ő veszi föl az összeset, ami lent van. de amúgy lehet franciakártyával is. De amúgy szal fontos, hogyha pl sokan vagytok, akkor több pakli is kellhet szerintem. Franciakártyában meg pl lehet így rakni, ahogy a Feketeözvegyben a gépen, hogy Király, Dáma (Q) , Jung, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, Ász

Lehet pl akár Jenga-zni is, az olyan, hogy építetek egy olyan nagy tornyot, és mindig ki kell húzni belőle szépen sorjában 1-1 elemet mindenkinek, és fölrakni a tetejére, akinél eldől, az építi újra.

Van ilyen Tik-tak-bum -os játék is, ez olyan, hogy szótagok vannak, és akkor szavakat kell mondani, amiben benne van a kártyán lévő szórészlet, és akkor van egy ilyen kis játékbomba hozzá, és akkor akinél ilyen halk robbanós hangot ad, ott onnantól nemtom mi van, lehet ő keveri a kártyákat meg. Van ilyen Munchkin nevű játék is, de egyébként ebből egy menet akár 4 óráig is elhúzódhat még ha pl 8-an vagytok, akkoris; de amúgy jó. Nálunk volt olyan is, amikor valakik párban játszottak fiú-lány, és pont felhúzták azt a lapot, amivel a karakterük tudott nemet változtatni:D:D:D Amúgy ez asszem a Mágus nevű szerepjátéknak, amikor van egy mesélő, és időnként kérdezi, hogy akar-e valakinek valamit a karaktere csinálni, na, szal annak egy ilyen humoros változata. :)

Van valami labirintusos játék is pl. Vagy pl akár Activity; de ha már tudod az összes feladványt, lehet nem lesz olyan izgis. Lehet még pl Capitaly-t is játszani, az olyan, hogy tudsz telkeket venni, és akkor építhetsz rá házat, meg szállodát, és aki rálép így körbe a táblán , az fizet neked. Vagy pl dominó; vagy pl nekünk van egy olyanunk, most nemtom pl pont a nevét, de amúgy klassz, hogy vannak ilyen lapok, és akkor van 3 dobókocka, egyikkel formát lehet dobni, másikkal alakzatot amiben van, harmadikkal színt. És akkor pl kék háromszögben kacsa, és akinek a lapján rajta van; az kap rá egy zsetont. Vagy pl van ilyen emberkeösszeállítós, ilyen Mix-max; hogy vannak ilyen kártyák, és akkor dobsz a dobókockával, és pl ha 4-est dobsz, akkor lábat húzhatsz fel, ha 1-est, akkor kalapot, ha 6-ost , akkor mindenből felvehetsz; ha ötöst, akkor semmiből nem vehetsz fel. Vagy pl nemtom, csinálhatnátok akár ilyen ammőba-versenyt is (négyzetrácsos papíron X-ek és O-k, és akinek kijött 5 akár vízszintbe, akár függőlegesen, akár átlóba, az nyert), pl, vagy nemtom, mondjuk sudokukat leszedtek a netről, és méritek az időt, ki a leggyorsabb. Vagy pl almát/labdát tesztek a fejetek közé, nem szabad leesnie, két ember van egy párban, és újságpapírt folyamatosan hajtogatjátok mindig kisebbre amin táncoltok. Vagy pl székfoglaló párnákkal, vagy székekkel, vagy vegyesen ami van. Vagy pl lehetne ilyen torpedó-verseny is; hogy mondjuk A3, és akkor megnézed, neked van-e ott valami, és akkor utána te mondasz, stb. Meg még pl van az a, hát valaki Pötyi-nek hívja a játékot, hogy jaaaa, megvan!! :) Vannak róla netes videók is, ott színözönként említik:) Ilyenből amúgy lehet akár egyébként házilag is csinálni, ha nincs ilyened, vagy nincs belőle otthon annyi. Fekete pöcök azt jelenti, hogy van olyan elem, amelyik jó helyen van (asszem, tehát nem biztos, hogy pont az a hely jó, ahol a fekete pöcök van), és van olyan, amikor fehér pöcök , akkor meg valamelyik szín már stimmel , csak nincs a helyén) Lehet még pl Ki nevet a végén -ezni is, bár az lehet, hogy snassz egy ilyen bulira. Egyszer voltam egy bulin, ahol nekem a tombola maradt meg. :) Ilyen kicsi füzeteket, meg ilyen apróságokat lehetett nyerni. :) Vagy pl nemtom, limbó esetleg; amikor mentek át a partvis alatt :) Vagy pl nemtom, töltsenek ki egy tesztet, amit te találsz ki, akár rólad is szólhat, akár a te hobbidról, érdeklődési körödről, pl ha te nagyon szereted a lovakat, akkor csinálhatsz egy ilyen lovas tesztet is, de amúgy kb bármiről, tehát hozzád egyáltalán nem kötődő kérdéseket is belerakhatsz. :) Vagy pl nemtom, csinálsz egy ilyen verset, és akkor "fejezd be a verset egy utolsó sorral". és akkor megnézitek, ki milyen hülyeséget írt:D:D:D Lehet kikötés is, hogy káromkodni nem lehet benne, de az is vicces tudhat lenni, de csak ha a szüleidet nem zavarja:D:D:D Vagy pl nemtom, ilyen bólingozás-tekézés; hogy felállítasz ilyen kugli/tekebábukat, és akkor le kell őket dönteni labdával bizonyos távolságról.

nemtomA válasz 24%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/15Időpont okt. 6. 22:14 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
*A kérdésekhez nem kell egy tematika, lehet akár pl ilyen logikai teszt is, vagy ilyen össze-vissza válogatott kérdések mindenféle témából:):):):)

A válasz 40%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/15Időpont okt. 6. 22:15 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

*Legyen luficsata:D Legyen két térfél, meg lufi, és amelyik lufi leesik, azt már nem lehet használni, és aki térfelén a két csapat közül az utolsó lufi leesik, az veszít, és a másik nyert . (De légyszi a vesztes se legyen szomorú:))

:D:D:D


Meg még tudod mi?!!!!!:)


Legyen az, hogy valakinek nem feltétlen bekötött szemmel, elég, ha becsukja, ha tudja úgy, hogy őszintén nem csal, hogy van egy rajz, és van több csapat, vagy pár is lehet.

És akkor a csapat többi tagja, akiknek nincs becsukva a szemük, ők koordinálják a rajzolós társukat, csak szavakkal, tehát nem irányíthatják a kezét; tehát utasításokat mondanak, hogy na most oda rajzolj egy kört. És hogy nagyjából a kör közepéből húzzál lefele egy vonalat; és akkor így kell lerajzolnia a másik képen lévő dolgot, hogy ő nem látta, csak a másik emberek utasításai alapján:)

De vigyázz, az abroszt ne firkálja össze!!!! :)


Ja és legyen pattogatott kukorica, és olyan sós puffancs, és csipsz, és olyan tekekréker, vagy mi az ilyen sóskeksz-válogatás; és legyen süti *-* Sütievőversenyt ne csináljatok, nem cél, hogy valaki rosszul legyen!:D:D:D Ilyet max szőlőcukorral csinálnék, hogy kinek olvad el a leghamarabb a szőlőcukor a szájában XDDDD De az meg kicsit undi lehet, hogy egymás száját nézkeditek!! :D:DA válasz 40%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/15Időpont okt. 6. 22:21 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
*Vagy csináljatok sztárban sztárt otthon:D:D:D:D Olyat is lehet, hogy tudjon gördülékenyen menni, hogy előre leadsz nekik egy listát, hogy milyen énekesekre kell felkészülni, mert kihúzhatja cetlin, de olyat is lehet akár, hogy akkor nézik meg, azzal úgy nagyon megy el az idő; szal inkább csak adj nekik így meglepetésbe a meghívottaknak egy listát, hogy tekintsék meg a videoklippeket, legalább 2X mindet; de lehet , hogy mégse meglepibe, hanem lehet, hogy megmondhatnád nyíltan, de egyébként valahogy asszem ki kéne puhatolni tőlük, hogy akarnak-e ilyet játszani, hogy játszanának-e ilyet; mert ha nem lenne hozzá kedvük, lehet nem jönnének el. :D Még eszembe jutott egy olyan logikai játék, az a neve asszem, hogy 7X7 (hétszer hét), vannak kérdések mindenféle kategóriákban, és akkor van egy ilyen henger, amibe beledugsz egy ilyen kis csavarféleséget; minden csavarhoz egy darab papír tartozik, és akkor ilyen pöcköket kell a hengeren beállítani, aszerint, hogy mi a válasz a kérdésre. És ha jól állítjátok be a pöcköket, kiugrik belőle a csavar, ha meg nem , akkor megfordítjátok a lapot, hogy melyik a jó megoldás, hogy hol ronthattátok el. Lehet csapatban is játszani.

A válasz 40%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/15Időpont okt. 6. 22:27 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
*ja várjál, az a sztáros az lehet, hogy túl sok időt venne igénybe, meg ha pl 36-an vagytok, lehet, hogy egy idő után ellaposodna, szóval asszem lehet, hogy ilyen nagy bulira mégsem ajánlom:D:D:)

A válasz 40%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/15Időpont okt. 6. 22:28 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Van egy lány ismerősöm nemsokára lesz a szülinapja, mit vegyek neki ajándékba?
Lányok! Barát (lány) szülinapjára készülünk egy mókás vetkőzős tánccal. Tudnátok segíteni, hogy ti minek örülnétek, vagy mit találnátok viccesnek?
A lányom nagyon szeret tornázni és gondoltam szülinapjára veszek airtracket, de nem értek hozzá. Milyen airtracket vegyek neki?
Mit adjak a lány barátnomnek a 18. szuletesnapjara?
Milyen születésnapi ajándékot ajánlanátok egy tinédzser lánynak?
Mit vigyek egy 13 éves lány szülinapi buliába?

Kérdések az Ünnepek rovatbólKérdések a Születésnap rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!