Mit tennél a szülinapodon, ha egyedül "ünnepelnéd"?
Figyelt kérdés
2 napja kidobtam a pasimat mert megcsalt, le volt már fixálva a program a szülinapomra,most itt ülök bambán.Nem vágytam másra csak egy jó vacsi,esti szex, nem tudom mit csináljak egyedül. Ill. egyedül, aznap.2014. máj. 13. 07:48
1/13 anonim válasza:
Rendelj pizzát, bort, meg egy doboz cigit. Ahogyan azt sokan teszik.
2/13 anonim válasza:
Menj el vacsizni egy barátnőddel, testvérrel, anyukáddal, stb.
Ha nincs kedved menni sehova, akkor vigyél haza valami fincsi kaját, édességet, finom italt, nézz meg egy jó filmet.
3/13 anonim válasza:
Rendelj sushit, nyiss ki egy üveg pezsgőt vagy bort, gyújts gyertyát, és nézz meg valami jó filmet a TV-ben! Utána rakd tele a kád szélét mécsesekkel, és ott folytasd a pezsgőzést/borozást:)
4/13 anonim válasza:
Én a helyedben a barátaimmal tartanám, és olyan programot csinálnék amire a legvadabb álmomban sem gondoltam volna, pl: bungiee jumping.
6/13 anonim válasza:
Olyan hideg van, bevackolnám magam az ágyikóba, betennék egy jó filmet, körbevenném magam finomságokkal és közben falatoznék.
Hétvégére szerveznék egy találkát vagy bulit a barátnőimmel és kikapcsolódnék.
7/13 anonim válasza:
Jó dolgokat mondtak az előttem szólók. (Azért a cigire ne most szokj rá...) Úgyhogy csak fogadd együttérzésem...
Isten éltessen! :)
8/13 anonim válasza:
Én már hármat ünnepeltem egyedül pedig fiatalabb vagyok nálad. Pihenj, vegyél egy pihentető forró fürdőt, olvass, lepd meg magad valamivel.
9/13 Mosolygós Arc válasza:
Ht...indíts el a tv-dben vagy a számítógépeden egy olyan filmet amit szeretsz,de akár olyat is,amilyet nem láttál még..az úgy izgalmasabb...egy csomó nasit meg italt rakj köréd és miközbe nézed a filmet szépen falatozgatsz.Beleülsz a kádba és előtte moss meg néhány rózsaszirmot(ha..van akkor rózsa)és tedd bele a vízbe és kényelmesen lazíts..ha viszont valahova elakarsz menni akkor ülj be moziba vagy netán barátnőiddel hülyülni!
10/13 lajos 001 válasza:
az ilyen jó programban benne vagyok.így egyedül sem lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!