Seychelles sziget? tobbi lent

Akkor érdemes odamenni, ha 2 hétig fürdeni akartok. Persze van pár program, de ez nem olyan ország, hogy autót bérelsz és körbejárod, hanem odamész egy szállodába és ott vagy 2 hétig, max arra a pár program idejére mész valahova.
Én nem mennék oda, nekem 2 nap után unalmas lenne, de ha valaki kedveli a trópusi szigeteket akkor jó.

Nekem csak bakancslistás, fejben már kb. meg is terveztem párszor az utat, de én két hétre nem mennék.
Van néhány rezervátum és hasonló, azokból lehet szemezgetni (én pl. mindenképp szeretnék valahol óriásteknősöket nézni), de leginkább strandolnék.
Viszont azt, hogy hány szigetet látogattok meg, ti döntitek el, és az utazással elmehet valamennyi idő pluszban, azt be kell kalkulálni.
Ez persze inkább akkor áll, ha saját szervezéssel mentek, és magatoknak variáljátok a szállásokat is, nem egy helyen kell dekkolni végig.

Seychellesnél sokkal de sokkal érdekesebb Réunion, de még Mauritius is. Réunionon 2 hétig biztosan nem tudsz unatkozni, ha szeretsz kirándulni, raftingolni, kanyiningolni, lovastúrázni, quadtúrázni, snorkelezni, búvárkodni, várost nézni. Ráadásul az EU része, tehát annak megfelelő infrastruktúrával (utak, egészségügyi ellátás, iható víz, stb). A sziget nyugati partja simán fürödhető, mivel a korallzátony védi a cápáktól, tisztára mintha a tropicariumban úszna az ember. A sziget középső része meg természetvédelmi terület.
Mauritius sokkal iparosítottabb, inkább a tengerparti turizmusra (és a tömegturizmusra, all inclusive szállodákkal) szakosodott kiránduló hely viszonylag kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!