Washingtonban a National Mall bejárására mennyi időt érdemes szánni szerintetek?
Figyelt kérdés
Tervezek egy amerikai körutazást, de egyszerűen ezt nem tudom eldönteni, hogy elég-e ott egy nap, vagy kell még ennél is több? Az a baj, hogy a Smithsonian Intézetnek ott van az összes nagy múzeuma (National Museum of Natural History, National Museum of American History, National Gallery of Art, National Air and Space Museum, National Museum of African American History and Culture, National Museum of the American Indian), amelyek a leírások szerint nemcsak az egyik legjobbak az országban, de az egyedüli ingyenesen látogatható múzeumok is egyben (miközben az USA-ban a múzeumi belépők általában kifejezetten borsosak), úgyhogy szeretnék ezek közül többet is megtekinteni. Plusz még ugye a Fehér Ház és a Kapitólium, amelyekbe szintén lehet jelentkezni szervezett túrákra, bár nem tudom, ezek mennyire érdekesek, illetve érik meg a rájuk szánt időt. A kültéri látnivalók, műemlékek adottak, azokat nagyjából be tudom lőni, de a többivel meg vagyok lőve kicsit. Aki járt már ott esetleg, az tudna írni, miket tekintett meg, és hol mennyi időt töltött?júl. 9. 14:10
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Ugyan nem voltam személyesen, de biztos hogy nem elég egy nap. Eleve ha körutazás, akkor egy nap sose egy egész nap. Egy múzeumra simán szánhatsz akár fél napot is. Ráadásul a Lincoln emlékmű és a Capitolium csak látszólag vannak közel, valójában egy óra gyalog. Ha esetleg valami előre kiválasztott helyen akarsz enni, az is megdobja.
Kapcsolódó kérdések:
A bécsi Nationalbibliothek melyik metrómegállóhoz van közel, hogy érdemes megközelíteni?
Nagyon sürgős kérdés. Köszönöm előre is!
A Brittish, a National History és a Natinal Maritime Museumokban mi az amit nagyon érdemes megnézni?
A legfontosabbak. Ha van akkor Második Világháborúsat is ajánljatok!
Ojcowski Nemzeti Parkban volt már úgy valaki, hogy célzottan csak oda ment, más úti célja nem volt?
Tapasztalatokat is várok!
Aki korábban élt Angliában van NI number és bankszámlaszáma, de közben hazajött, az ha most kimegy ugyanúgy vizumköteles mint aki most megy ki először?
Korábban éltem kint, dolgoztam kb 2.5 évet, ez még 2016 előtt volt, akkor hazajöttem, hallottam hogy kell pre settled status, meg ilyesmi. Csak az érdekel hogy van e esély vizum nélkül, vagy már lehetetlen.
Pre settled statusszal Magyarorszagon tartozkodom par honapig?
Szoval sajnos par honapig Magyarorszagon kell lennem. Anno kijelentkeztem a Tb-bol, es nem tudom hogy erdemes-e visszaallittatni, bejelentkezni ujra, amig Mo-n vagyok. Tudom, hogy hosszadalmas... Sok hazakoltozott embernek a mai napig nincs TB-je. Eddig voltam mar 3...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!