Zöldkártya lottó feltételeit ez kielégíti?
Figyelt kérdés
Szeretnék zöldkártya lottózni,most töltöttem be a 18-at. Vágyaim és álmaim abba az országba húznak. De érettségizni még csak jövőre fogok, utána pedig 2 éves szakmai képzésen veszek részt. Ha sikeresen megszereztem az érettségit, elvégzem a 2 éves szakmai képzést (gépgyártás technológus), igyekszem megszerezni a kellő angol tudást, akkor eleget tettem a feltételeknek, vagy előtte x időt dolgoznom kell?2014. máj. 9. 22:22
1/2 anonim válasza:
Hű te nagyon nem vágod mi is a zöldkártya (es a lotto...)
2/2 anonim válasza:
Szerepel a feltételekben a munka? Olvastad a feltételeket? Akkor mi a kérdés? Amúgy meg ha kihúznak, még nem biztos hogy ki is jutsz, ugyanúgy meg kell felelned a kemény feltételeknek!(munkaajánlat vagy megfelelő anyagi fedezet, mely legalább a mindenkori amerikai létminimum 125%-a évente, stb, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!