Szabadkán mennyire drágák a kajáldák?
Nem drágák.
Pizzaszelet -> 100-150 dinár
Egész pizza -> mérettől függően 400-1000 dinár között átlagosan
Burek (ajánlom a Lipát) -> 100-300 dinár (mondjuk a 300 azért túlzás, de azért vannak 200 felett is)
Készételek alatt mire gondolsz? Mélyhűtött ételekre, amiket te otthon megsütsz, vagy étteremre? Ha étterem, akkor nézegesd az egyiknek az étlapját, pl. A Boss-ét, ami nekem nagy kedvencem:
[link] (amúgy szerintem messze a legjobb étterem az egész környéken, és nem csak Vajdaságban, én Szegeden sem ettem még ilyen jót, mint itt, pedig szerintem voltam már kb. minden étteremben)
Kóla -> Én nem iszom kólát, de emlékeim szerint anno 99 dinár volt, azóta mintha drágább lenne. Konkrét árat nem tudok mondani, de szerintem max. 150 dinár a 1,5 literes. Ha pedig beülsz valahová, akkor a kis üveges az 100 dinár körül szokott lenni.
Fagyi -> 35-50 dinár egy gombóc, az édes tölcsér van ahol +20 dinár, de szerintem megéri
Egyébként, ha meglátogatnátok a Boss éttermet, akkor én a levesek közül ajánlanám a paradicsomlevest, főételek közül pedig a csirkemellet fűszeres vajjal és a panírozott csirkerudacskákat édes-savanyú mártással. A desszertek engem annyira nem nyűgöztek le, én arra inkább valami cukrászdát vagy fagyizót javasolnék.
Valamint amit én még megemlítenék, bár nem nyári ital, az a forró csoki. Valami nagyon brutális! Szerintem finom, de szinte lehetetlen meginni az egészet, mert nagyon-nagyon tömény, és elég édes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!