Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szabadkán mennyire drágák a...

Szabadkán mennyire drágák a kajáldák?

Figyelt kérdés
Pizza,burek,készételek,kóla,fagyi?Ezekre gondoltam!
2016. jún. 25. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem drágák.

Pizzaszelet -> 100-150 dinár

Egész pizza -> mérettől függően 400-1000 dinár között átlagosan

Burek (ajánlom a Lipát) -> 100-300 dinár (mondjuk a 300 azért túlzás, de azért vannak 200 felett is)

Készételek alatt mire gondolsz? Mélyhűtött ételekre, amiket te otthon megsütsz, vagy étteremre? Ha étterem, akkor nézegesd az egyiknek az étlapját, pl. A Boss-ét, ami nekem nagy kedvencem:

[link] (amúgy szerintem messze a legjobb étterem az egész környéken, és nem csak Vajdaságban, én Szegeden sem ettem még ilyen jót, mint itt, pedig szerintem voltam már kb. minden étteremben)

Kóla -> Én nem iszom kólát, de emlékeim szerint anno 99 dinár volt, azóta mintha drágább lenne. Konkrét árat nem tudok mondani, de szerintem max. 150 dinár a 1,5 literes. Ha pedig beülsz valahová, akkor a kis üveges az 100 dinár körül szokott lenni.

Fagyi -> 35-50 dinár egy gombóc, az édes tölcsér van ahol +20 dinár, de szerintem megéri

2016. jún. 26. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyébként, ha meglátogatnátok a Boss éttermet, akkor én a levesek közül ajánlanám a paradicsomlevest, főételek közül pedig a csirkemellet fűszeres vajjal és a panírozott csirkerudacskákat édes-savanyú mártással. A desszertek engem annyira nem nyűgöztek le, én arra inkább valami cukrászdát vagy fagyizót javasolnék.

Valamint amit én még megemlítenék, bár nem nyári ital, az a forró csoki. Valami nagyon brutális! Szerintem finom, de szinte lehetetlen meginni az egészet, mert nagyon-nagyon tömény, és elég édes is.

2016. jún. 26. 12:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Az éttermet nem fogjuk kihagyni!
2016. jún. 26. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Szívesen :) Egyébként a pincérek többsége nem nagyon beszél magyarul, és alapvetően szerintem szerb étlapot visznek majd ki nektek, de nyugodtan kérjetek magyar étlapot, mert van! Bár a szerb étlapon is rajta vannak angolul a dolgok, úgyhogy nem kellene, hogy probléma legyen. :-)
2016. jún. 26. 19:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából Palicsra megyünk a zoo -ba ,de egy szabadkai városnézés is bele fér .
2016. jún. 26. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Hajdújáráson ott a Jazz ètterem a központban, vagy a Hedèra, vagy Palicson az Ábrahám vendèglő. Mindhárom helyen magyar a tulaj, a pincèrek is azok, vagy tudnak magyarul. Èn szabadkai vagyok de kerülöm a Bosst.èpp azèrt mert a felszolgálók rendkívül tahók a magyar vendègekkel. Annak ellenère, hogy a Bossnak is magyar a tulajdonosa. De ez az ő szegènysègi bizonyítványok.
2016. júl. 9. 04:56
 7/8 anonim ***** válasza:
A Bossnak nem Zvonko Bogdan a tulajdonosa? :D Én eddig így tudtam. Egyébként én még sosem tapasztaltam, hogy bunkók lennének velem, mindössze annyi, hogy általában nem hozzák ki a magyar étlapot, függetlenül attól, hogy jól hallják, magyarul beszélgetünk egymás között. De ez annyira nem zavar engem, hogy emiatt ne járjak oda, mert ez nem változtat azon, hogy brutál jól főznek. :)
2016. júl. 9. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Èn úgy tudom hogy a Csákány a tulaj.
2016. aug. 2. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!