Micsoda Anglia legmelegebb (tengervizű) városa, strandja?
Figyelt kérdés
MOst itt megyek majd el nyaralni, 40 nappal előre vonatjegy, stb. De nem tudom mi felel meg mondjuk az Angol Balatonfürednek?? Hja és lehessen horgászni is...2016. jún. 28. 17:36
1/2 goaus válasza:
brighton és bournemouth, de a tenger ótvar hideg, 3 éve én 18 fokosban úsztam, de tavaly bele sem bírtam menni, ha ilyen szar idő van, 12-13 fokos csak. Horgászni bournemouth jó, brightont nem tudom.
2/2 A kérdező kommentje:
Ok, OK, milyen botot vigyek? Tőkehelat meg hadockot akarok fogni gondolom egy 200gr fenek,ező elég? Szerintem ha bedobok 2 vodkát én be tudok menni a 18 fokos vízbe, de szerintem jön még itt hőhullám...
2016. júl. 1. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!