Mennyire gáz mostanában Kőbánya?
Szopófantomok járják.
Meg hát a Hős utca környéke, annyira nem életbiztosítás.
Semmi okod félni, az elmúlt időszak termése elsőre nem hízelgő, de ha évi négymilliárd utazásra van 10 erőszakos bűncselekmény, az azért nem egy vállalhatatlan arány. Mekkora eséllyel találnak meg pont téged? Na ugye.
Kőbánya különböző részei közül a Richter közvetlen környéke biztonságos, ráadásul műszakváltáskor van ott élet, bár az is tény, hogy pont egy szegényebb negyed peremén fekszik. Nincs okod arra, hogy ne ott dolgozz a környék közbiztonsága miatt.
Köszönöm a sok hasznos hozzászólást! :)
Én is pont ezért kérdeztem meg, mert túlzónak éreztem, mikor mondták, hogy mennyire gáz. Ezek szerint jól éreztem.
Kedves 7-es!
Szerintem nem mondtam semmi rosszat Budapestről és az ott élőkről. Azért kérdeztem meg, mert nem vagyok oda valósi.
Érdekes...a többi kommentelő fel tudta fogni, és tudta értelmezni a kérdésem. Javaslom, fuss neki mégegyszer, hátha másodszorra sikerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!