Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Kiskorú utazhat 2 másik...

Kiskorú utazhat 2 másik kiskorúval Vizzair repülővel?

Figyelt kérdés
16,13 és 6 évesek.
2015. aug. 10. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

14 évnél fiatalabb gyermekek csak 16 éves vagy annál idősebb felnőtt kíséretében utazhatnak, aki teljes felelősséget vállal a gyermekért.

A 14 évesnél idősebb, de 16 évesnél fiatalabb gyermekek kísérő nélkül utazhatnak, de nem lehetnek felelősek a 14 év alatti gyermekért.

A kísérő felnőttnek a gyermekkel egy foglalásban kell szerepelnie. Amennyiben a gyermek foglalása a kísérőétől külön készül, úgy a két foglalásban meg kell egyezzen a vevő neve és címe.

14 évesnél idősebb gyermekek a Wizz Air járatain egyedül is utazhatnak.

2015. aug. 10. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
wizzair, és igen csak felügyelet mellett
2015. aug. 10. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 16 éves betöltötte a 16. életévét, akkor utazhatnak így hárman a Wizzair-nél.
2015. aug. 10. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
És ne felejtsük el hozzátenni, hogy a gyerekeknek vinniük kell magukkal MINDKÉT SZÜLŐ írásos beleegyezését is angolul vagy a célország nyelvén. Lehet, hogy a kutya nem fogja tőlük kérni, de probléma esetén rendelkezniük kell vele.
2015. aug. 10. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: kimaradt, hogy minden 18 év alatti gyermeknek kell rendelkeznie írásos beleegyezéssel.
2015. aug. 10. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Az talán erős, hogy kell, inkább csak javasolt, de abból biztosan nem lehet baj ha van náluk szülői beleegyezés.

Ilyen felállásban én is biztosan adnék nekik.

2015. aug. 10. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Mivel nem tudjuk, a kérdező mely országban lakik (szoktak itt Romániából is magyarul kérdezni), ezért írtam, hogy kell. Ugyanis Romániából ki sem engedik a szülői nyilatkozat nélkül.

Meg azért, mert ugye nem derült ki, hogy 3 kalandvágyó tinédzser akar elmenni világot látni szülők tudta nélkül vagy valaki rokonhoz utaznának...

2015. aug. 10. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:

" És ne felejtsük el hozzátenni, hogy a

gyerekeknek vinniük kell magukkal

MINDKÉT SZÜLŐ írásos beleegyezését

is angolul vagy a célország nyelvén."

Nem kell semmi ilyen csak a romanoknal de ők általában ezt tudják ugyis.

2015. aug. 16. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

A nagyméretű kézipoggyász mellé vihetek egy másik női táskát a fedélzetre a Wizzairnél?

Nem fognak elférni a személyes holmim az ingyen felvihető kézipoggyászba, ezért megveszem a nagy méretű kézipoggyász jegyet amit felvihetek a gépre, a kérdésem az lenne hogy mellé vihetek magammal egy kézitáskát,hogy mégse a bőröndömben legyen pl.a...

Ha az egyik reptér duty free-jében vásárolok valamit (pl. parfümöt), akkor azt egy másik reptér ellenőrzésén is átengedik, felvihetem a gépre?

Átszállással fogunk repülni a nyaralás helyszínére. Azon gondolkodom, hogy ha az egyik duty free shopban vásárolok valamit, ami amúgy mennyiségi korlátozás alatt van (pl. parfüm, ital, stb) akkor azt átszállást követően is magammal tudom-e vinni? Vagy ott már...

A budapesti reptéren melyik üzletek drágábbak mint alapból? Pl. Szamos marcipán drágább mint akármelyik másik Szamos.

csak érdekességként kérdezem:) pl. az yves rocher árai megegyeznek. a burger kinget nem tudom.

Air France géppel utaznák Dominika Punta Canába. Párizsi Charles de Gaulle rep téren, hogy induljak járatot keresni?

Reptéren merre induljak el? Még életben nem repültem, nyelveket nem tudok. Kösz előre is a segitséget.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!