Szja mentesség, hogy is van ez?

18 "s lehet meglep de kint bőven jobban lehet keresni,"
Ne haragudj, de ez magyon együgyű gondolkodásra vall. Mintha lenne a magyarország meg a "kint", és kint mindenhol csak jobban lehetne keresni, mert nincs szegényebb ország ugye.
És te rovod fel, hogy én legalább hoztam egy konkrét példát, és az a világ közepe. 🤣🤣🤣
Elég lett volna egy másik konkrét példát hozni a "kint" helyett, amiből én is kaphatok esetleg hasznos információt, és amiből tanulhatok is valamit.
Veled ellenben én nem szégyenlem, ha újat tanulok. ;)

"sajnállak hogy te Butapesten éltél, de most már mindent értek veled kapcsolatban"
Ott is éltem pár hónapot. Természetesen íróniából írtam t-vel, gondolom ez nem jött át.
Én sajnos nem értek mindent veled kapcsolatban. Ahhoz ostobának kellene lennem, hogy ezt higgyem bármely témában.
Én pedig keserű életed miatt sajnállak, amiért támadásnak éled meg, ha valaki nem egy véleményen van veled, és egyből személyeskedésre váltasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!