Az álláskeresési járadéknál a különböző adóketvezmények hogyan befolyásolják a járadék összegét?

válasza:3-4 gyerekes vagy 25 alatti - nincs SZJA levonás.
A családi kedvezmény (és csak ez) a nyugdíjjárulékot is csökkentheti, ha 2 vagy több gyerek van vagy ha másik kedvezmény miatt nincs SZJA.
Kapcsolódó kérdések:
Azt tudom, hogy a NAV-tól kell egy adóigazolás, amelyben részletezik, hogy mennyi járadékot fizettem be. Emellett mire van még szükség? A jogosultsági időm megvan, a TB háradékot befizettem maradéktalanul, viszont van függőben lévő egyéb NAV köztartozásom, mely...
Naptári nap: buttó 8588 Ft Időszak hossza: 75 nap
Sziasztok a férjem 02.12.én jelentkezett ellátásra , de 02.19.én már határozatlan idejű munka szerződést kötött amelyről a papírt 02.23.án én ( így kis könyv stb postán érkezik )adtam le . Az lenne a kérdésem hogy így mikor fogják folyósítani a járulékot ( egy összegbe...
Kaptam a munkaügytől egy részletes elszámoló papírt. Remélem érthető a kérdésem .
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!