E-papíron lehet e beadni részletfizetési kérelmet a NAV-hoz?

válasza:Felhívod a könyvelőd, vagy a NAV 1819-es telefonszámát és elmondják. Ezért vannak.
A könyvelőd nem ismerem, de a NAV-osok ezen a telefonszámon általában tényleg jó fejek és normálisan elmagyarázzák a dolgokat, ha tájékozódni akar az ember.
Most, ha itt kapsz egy választ, aztán kiderül, hogy az ellenkezője lett volna a helyes válasz, te szívod meg. Nem éri meg a kockázat...
Kapcsolódó kérdések:
Egyéni vállalkozó vagyok. Májusban és júniusban nem fizettem adót, így július 12-én lenne esedékes a fizetés egy összegben. Nagyjából 300ezer forintról van szó. Sajnos a fent említett határidőig biztosan nem tudom befizetni. 2025/06/25-én ügyfélkapun keresztül...
Mennyi idő múlva reagálnak, mik a tapasztalatok? Köszönöm!
5évig kulfoldon dolgoztam. A munkaugyinel bemutattam a papírokat, navnál nem ( tudom utolag hulye voltam ez van) ott tartok, hogy 250 000tartozasom van. A legutobbi fizum nem tudtam mar levenni. Most kertem reszletfizetest, vegrehajtas alatt allok. Ha megadjsk, akkor...
Egy hónapja kaptam egy felszolító levelet SZJA tartozás miatt, de még nem tudtam rendezni a tartozásomat. Beszéltem velük telefonon és kaptam 10 napot, de nem volt elég. Egy hete küldtem nekik egy ajánlott elsőbbségi levelet, melyben kértem őket, hogy had fizessem be...
Nem találom a nyomtatványkitöltő programok között ezt az adatlapot. Vagy nincs is ilyen? A sima kérelem nyomtatványt letöltöttem pdf-ben, de azt csak postai úton, vagy személyesen lehet leadni, viszont gyorsabb lenne az ügyfélkapun keresztül benyújtani a kérelmet. Előre is köszönöm a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!