12T1011 NAV dokumentumot honnan tudnám letölteni? Adat- ás változásbejelentő lap.

válasza:Nem lehet, csak java-val.
Előbb letöltöd az ÁNYK keretprogramot, azután a 12T1011-et, azután az aktív súgóját.
Megnyitod az ÁNYKt, kiválasztod az új dokumentumokból a 12T011-et.
Kitöltés után le is ellenőrzi, hogy van-e benne hiba.
Ekkor már PDFben is el tudod menteni.

válasza:Előbb letöltöd a Jává-t
Aztán a NAV honlapjáról az ÁNYK-Abejávát, ez a keretprogram.
Ha ez megvan, ugyanúgy a NAV-ról a 12T1011-et, ezt bepakolja a keretprogramba.
Utána letöltöd a nyomtatványnak a "Sugó"-ját, ezt is berakja oda a nyomtatvány mellé a keretprogramba.
Ha mindezzel megvagy, megnyitod a gépedben a keretprogramot, lekéred az üres nyomtatványt. A jobb felső sarokban ott lesz segítségül a Sugó, és már dolgozhatsz is. Ekkor ez már pdf-ben van!
Kapcsolódó kérdések:
Olyan emberek jelentkezését várom, akik voltak próbanapon az EGRI HOTEL VILLAVÖLGYBEN!!! Nem lehet véletlen, hogy idén már három alkalommal kerestek recepcióst és senkit nem vettek fel, mert egyik jelentkező sem felelt meg. SZINTE BIZTOSNAK TARTOM, HOGY VALAKI LENYÚLJA A PRÓBANAPOSOK UTÁN A PÉNZT!
Tavaly is magamnak csináltam,de most egyszerűen nem találom,hogy hol írják,hogy nekem melyik kell.
Vagy csak és kizárólag a lakóhelyemhez tartozó NAV-nál? (Dunakeszin lakom, így Vác-hoz tartozom, oda problémás eljutnom. Budapestre viszont sokat járok)
Mert az APEH honlapjáról nem lehet már letölteni. Esetleg megtalálhatom valahol a neten? Vagy muszáj bemennem az APEH-hoz? Köszönöm, ha tud valaki segíteni.
2011 junius 1.-én megkaptam a határozatot h mentességet élvezek a egészségügyi hozzájárulásom alól és ezért beakartam adni egy adat és változásbejelntő lapot. le is töltöttem az abev programot hozzá a 11T1011 lapot de vmiért 2008-ast ad be nem 2011-est.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!