Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » 12T1011 NAV dokumentumot...

12T1011 NAV dokumentumot honnan tudnám letölteni? Adat- ás változásbejelentő lap.

Figyelt kérdés
Eddig csak úgy találtam meg hogy xy programokat fel kell rakni aztán kitölti vagy nem tudom mit csinál vele.... rendes pdf-ben nem lehet leszedni ????
2012. aug. 23. 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet, csak java-val.

Előbb letöltöd az ÁNYK keretprogramot, azután a 12T1011-et, azután az aktív súgóját.

Megnyitod az ÁNYKt, kiválasztod az új dokumentumokból a 12T011-et.

Kitöltés után le is ellenőrzi, hogy van-e benne hiba.

Ekkor már PDFben is el tudod menteni.

2012. aug. 23. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Előbb letöltöd a Jává-t

Aztán a NAV honlapjáról az ÁNYK-Abejávát, ez a keretprogram.

Ha ez megvan, ugyanúgy a NAV-ról a 12T1011-et, ezt bepakolja a keretprogramba.

Utána letöltöd a nyomtatványnak a "Sugó"-ját, ezt is berakja oda a nyomtatvány mellé a keretprogramba.

Ha mindezzel megvagy, megnyitod a gépedben a keretprogramot, lekéred az üres nyomtatványt. A jobb felső sarokban ott lesz segítségül a Sugó, és már dolgozhatsz is. Ekkor ez már pdf-ben van!

2012. aug. 24. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

A próbanapra miért nem járt fizetés az EGRI HOTEL VILLAVÖLGYBEN, ha az igazoló dokumentumot megkaptam?

Olyan emberek jelentkezését várom, akik voltak próbanapon az EGRI HOTEL VILLAVÖLGYBEN!!! Nem lehet véletlen, hogy idén már három alkalommal kerestek recepcióst és senkit nem vettek fel, mert egyik jelentkező sem felelt meg. SZINTE BIZTOSNAK TARTOM, HOGY VALAKI LENYÚLJA A PRÓBANAPOSOK UTÁN A PÉNZT!

Melyik nyomtatvány kell az SZJA bevalláshoz? Szeretném megcsinálni magamnak, de nem találom a megfelelő dokumentumot.

Tavaly is magamnak csináltam,de most egyszerűen nem találom,hogy hol írják,hogy nekem melyik kell.

Eü szolg. Járulékfizetési kötelezettség? Ma kaptam egy felszólítást hiánypótlásra.11T1011 -es adat és változásbejelentő lap. Ezt akármelyik NAV-nál kérhetek?

Vagy csak és kizárólag a lakóhelyemhez tartozó NAV-nál? (Dunakeszin lakom, így Vác-hoz tartozom, oda problémás eljutnom. Budapestre viszont sokat járok)

Adat- és változásbejelentő lapot egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésére kötelezettek részére nevű nyomtatványt kaphatok írószer boltban?

Mert az APEH honlapjáról nem lehet már letölteni. Esetleg megtalálhatom valahol a neten? Vagy muszáj bemennem az APEH-hoz? Köszönöm, ha tud valaki segíteni.

Adat- és változásbejelentő lap 2011-es változatát hol tudom elérni vagy egyáltalán kell nekem?

2011 junius 1.-én megkaptam a határozatot h mentességet élvezek a egészségügyi hozzájárulásom alól és ezért beakartam adni egy adat és változásbejelntő lapot. le is töltöttem az abev programot hozzá a 11T1011 lapot de vmiért 2008-ast ad be nem 2011-est.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!